Görüş Bildir
Haberler
Balla Gelen 10 Güzellik Sırrı ve Bal Maskesi

Balla Gelen 10 Güzellik Sırrı ve Bal Maskesi

Pegarose
01.03.2014 - 17:15 Son Güncelleme: 01.03.2014 - 17:39

Balla Gelen 10 Güzellik Sırrı Ve Bal Maskesi

Balın sağlığımıza olan mucizevi faydalarını hatırlıyorsunuz değil mi?

Aslında, yüzümüzü nemlendirmek, saçlarımızı canlandırmak ve daha birçok güzellik problemiyle savaşmak için de bize tek gereken şey bal olabilir…

Güzelliğinize güzellik katmanıza yardımcı olacak 10 reçeteyi sizin için bir araya getirdik!

Tabii öncelikle ihtiyacınız olan piyasaya sürülen sahte ürünler değil gerçek bir kavanoz bal! İşte o ‘ballı’ tarifler…

Zor bir dönemden mi geçiyorsunuz? Etkili bir losyon için eşit miktarda zeytinyağını ve balı karıştırın. İşe yarar sonuçlar için kuru cildin üzerine sürün ve durulamadan önce 15-20 dakika yüzünüzde bekletin.

Balı, dudak kremi olarak kullanmanız, balın tatlılığını dudaklarınıza taşıyacak… Rendelenmiş 6 gram balmumu, 10 damla limon yağı, 2 damla E vitamini yağı, 56 gram hindistan cevizi yağını 1 çay kaşığı bal ile karıştırın.

Düzenli olarak kullandığınız şampuana bir çay kaşığı bal ekleyerek zarar görmüş saçlarınıza sürün ya da daha derin bir bakım için karışımınıza bir çay kaşığı zeytinyağı ekleyin. Karışımı saçlarınıza sürerek her zamanki gibi 15 dakika bekledikten sonra saçlarınızı yıkayın. (Daha hasarlı saçlara sahipseniz bu süreye ekstra 10 dakika ilave edin)

Birkaç damla balı iltihaplı sivilceniz üzerine sürün ve üzerine yara bandı yapıştırın. 30 dakika bekletin. (Bal yanık ve sıyrıklar için de antiseptik özelliği görür)

2 çay kaşığı bal ile 2 yemek kaşığı sütü karıştırın ve yüzünüze masaj yaparak sürün. Yüzünüzü yıkamadan önce 10 dakika bekletin.

Kaynak: http://www.pegarose.com/balla-gelen-1...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın