Görüş Bildir
Haberler
Bakan Bilgin'den EYT Açıklaması: 'Çalışmaları Tamamladık'

Bakan Bilgin'den EYT Açıklaması: 'Çalışmaları Tamamladık'

Emre Ordu
27.09.2022 - 11:15 Son Güncelleme: 27.09.2022 - 11:42

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili düzenlemeye dair açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 'Çalışmamız son aşamasında. Tamamladık diyebilirim. Aralık ayında bir basın toplantısıyla etraflıca kamuoyuyla paylaşacağız' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT düzenlemesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bilgin, 'EYT çalışmamız son aşamasında. Tamamladık diyebilirim. Aralık ayında bir basın toplantısıyla etraflıca kamuoyuyla paylaşacağız. Çalışmamız teknik olarak bitti, Cumhurbaşkanımıza sunacağız. Cumhurbaşkanımızla paylaştıktan sonra onu Meclis'e intikal ettiririz' dedi.

Öte yandan sözleşmeli personellerle ilgili de açıklama yapan Bilgin, 'Bunlar 516 bin kişinin kadro haklarına kavuşması meselesidir. Onun çalışması bitti, zaman meselesi var' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
19
9
4
3
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
J.SparrowAmca

Seçim oyunları bunlaaarrrr

DeDe

kimse de demiyor bu taşeron belasını eyt sorunlarına kim neden oldu... stratejik diktatörlük propagandası önce vatandaşı sıkıntıya şok sonra o sıkıntıyı çözm... Devamını Gör

dasdasd

geri zekalı çok dünyada

nostradamus

Belki bazı arkadaşlar kızacak ama açıkça söylemekte fayda var; EYT denilen şey kamu kaynaklarının, sadece seçim kazanabilmek için toplumun bir kesimine sadak... Devamını Gör