Görüş Bildir
Haberler
Bakalım Kim Neyi Seviyor? Burçların Özelliklerine Göre En Çok Sevdikleri 12 Seks Pozisyonu

etiket Bakalım Kim Neyi Seviyor? Burçların Özelliklerine Göre En Çok Sevdikleri 12 Seks Pozisyonu

Dale Cooper
10.12.2021 - 22:15
İçeriğin Devamı Aşağıda

Belki herkese göre olmasa da burçlar insanların karakterlerine ve zevklerine yönelik küçük sırlar verebiliyor. Her konuda bir diyeceği olan burçların elbette seks konusunda da söyleyeceği var.

Burçların özelliklerine göre en çok sevdikleri seks pozisyonlarını derledik...

1. Koç

1. Koç

Koçlar seks esnasında ateşli ve sıcak kanlıdır; yüksek oktanlı enerji yayarlar. Onlar için zevk fetihten gelir. Nadiren baştan çıkarılırlar, kontrolü ele almayı severler. Bu yüzden onlar en çok sevdikleri seks pozisyonu Ters Kovboy. Çünkü dediğimiz gibi kontrole aşıklar!

2. Boğa

2. Boğa

Boğalar seksin çok tuhaf ve karmaşık olmasından ziyade basit, rahat ve şehvetli olmasını seviyor. Bu yüzden de en sevdikleri pozisyon CAT. Bu pozisyon her iki kişiye de verdiği zevk ve yakınlığı başka bir pozisyonla elde etmek onlar için mümkün değil.

3. İkizler

3. İkizler

Bir yönleriyle çabuk sıkılan ve ilgisi dağılan İkizler burcunun cinsel ilişkide uzun süre ayakta kalabilmesinin yolu yakınlıktan geçiyor. Haliyle de Lotus pozisyonu onlar için en ideal pozisyon oluyor zira çok yönlü iştahlarını en iyi bu pozisyon karşılıyor.

4. Yengeç

4. Yengeç

Yengeç burçları içten ve şefkatli olma eğilimindedirler. Bu yüzden yatakta genellikle yumuşak, samimi olmak ve sevgi dolu bir hakimiyet yaratmak onlar için önemlidir. Bu yüzden de en sevdikleri pozisyon misyonerdir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Aslan

5. Aslan

Güneş tarafından yönetilen burç olarak, ateş burcu Aslanlar kendine güvenen, tutkulu ve spot ışığının azimli aşıklarıdır. Bu özgüven, Aslanların genellikle içinde ateşi tutkuyla buluşturdukları anlarda daha fazla ortaya çıkar ve kontrol sahibi olmak isterler. Tüm bu özellikler de onların en sevdiği pozisyon doggydir.

6. Başak

6. Başak

Başak detay odaklı, ayakları yere basan, analitik ve çoğu zaman oldukça hassastır. Memnun olmaktan zevk aldıkları kadar partnerlerini de memnun etmek isterler. Onlar için hiçbir pozisyon Valedictorian gibi olamaz.

7. Terazi

7. Terazi

Aşk ve güzelliğin gezegeni Venüs, hava burcu Terazi'nin sosyalleşmeye, her türlü sanattan zevk almaya ve belki de her şeyden önce eski tarz romantizm ve flört etmeye olan sevgisini besler. Seks esnasında partneriyle her anlamda yakın temasta olmak isteyen Terazilerin en sevdiği pozisyon ayaktadır.

8. Akrep

8. Akrep

Akrepler fiziksel yakınlığı derin duygusal, hatta ruhsal düzeyde bağlantı kurmak için bir fırsat olarak görürler. Sekste ruhsal bir bağ arayan Akrepler aynı zamanda keşfe de açıktır. Bu yüzden en sevdikleri pozisyon 69'dur.

9. Yay

9. Yay

Açık sözlü, neşeli, oyuncu Yay, keşfedilmemiş bölgeleri keşfetme ve onların ufkunu yatak odasına genişletme konusunda cesur bir isteğe sahiptir. Bu yüzden de onların favori pozisyonu her zaman için Flatirondur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Oğlak

10. Oğlak

Pragmatik, çalışkan ve profesyonel başarıya odaklanmış Oğlaklar, enerjik ipuçlarını kuralları ve düzenlemeleri, meydan okumayı ve yapıyı denetleyen yönetici gezegenleri Satürn'den alır. Bu enerjiklik onlar için yatak odasında da geçerlidir. Bu enerjiyi en iyi Stand and Deliver pozisyonuyla yakalarlar.

11. Kova

11. Kova

Kovalar, geleneksel olarak gördükleri her şeye karşı çıkmak için yaşarlar, ancak zodyakın dört sabit (en kararlı veya inatçı) burçlarından biri olarak kendi dünya görüşleri söz konusu olduğunda zaman zaman kendi kuyularını kazma eğilimindedirler. Bu imza özellikleri yatağa da taşır kendi yapısına bağlı kalarak bir yandan da yeni deneyimler arar. Onlara bu deneyimi sunan pozisyonsa Magic Mountain'dır.

12. Balık

12. Balık

Yaratıcı dürtüleri aracılığıyla zevk alabileceklerini bilen en iyi burç Balık, seks esnasında da hayatın her alanında aradığı hassasiyeti ve samimiyeti arar. Bu yüzden de kaşık onların en sevdiği pozisyondur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
26
18
17
15
8
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?