Görüş Bildir
Haberler
Baht Oyunu 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Baht Oyunu 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Müge Kakşi
29.07.2021 - 23:15

Baht Oyunu yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Ofise Ada'nın amcasının gelmesi üzerine işler karışır. Zor duruma giren Ada arkadaşıyla plan yapsa da bütün yalanları gün yüzüne çıkar. Bora'nın her şeyi öğrenmesi üzerine Ada'nın iş yeriyle olan ilişiği kesilir ve Ada'da Bora'da oldukça üzgündür. İşte Baht Oyunu 7. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Baht Oyunu Son Bölüm Özeti

Baht Oyunu Son Bölüm Özeti

Bora, Ada’nın evinde Rüzgar’ı görünce açıklama yapılmasını beklemeden oradan ayrılıyor. Ada, Bora’nın peşine takılıp durumu izah etmeye çalışır ancak Bora’nın şüphelerini gidermek Ada için kolay olmaz. Beyaz evlilik yazısının kaynağını öğrenmeye çalışan Celal, şirketi ziyaret edip Tuğçe ile görüşmek ister. Celal, Tuğçe’yi bulamayınca Bora ile tanışır. Şirkete ziyaretlerini artıran Celal’in bilmediği şey ise Ada ve Rüzgar’ın orada çalıştığıdır.

Bizdeboyle.net ekibi yeni bir yazı konusu için ilişki kampına gitmeye karar verir. Bora, Ada, Tuğçe ve Rüzgar iki gün boyunca ilişki kampına katılarak gözlem yapar. Kampa çift rolünde giden Bora ve Ada arasında ufak kıskançlıklar baş gösterir. Bora’ya karşı dürüst davranmadığı için vicdan azabı çeken Ada, gerçekleri anlatmaya karar verir. Ada, cesaretini toplayıp Rüzgar’la geçmişini Bora’ya itiraf edecek mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın