Görüş Bildir
Haberler
Bahçeli: 'Sosyal Medya Denetim Altına Alınmalı'

Bahçeli: 'Sosyal Medya Denetim Altına Alınmalı'

Eray İspir
01.09.2022 - 16:17 Son Güncelleme: 01.09.2022 - 16:24

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezinde açıklamalarda bulundu. Bahçeli, 'Sosyal medya denetim altına alınmalı. Sosyal medya ile provokasyona millet izin vermez.' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin sürpriz yönetim kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Bahçeli, 'Son gelişmeler göstermiştir ki sosyal medyanın denetim altına alınması şarttır.' dedi.

FETÖ taktiklerini aratmayan şaibe yüklü iddialar

Sedat Peker'in sosyal medyadaki rüşvet ve yolsuzluk üzerine yaptığı ifşalara isim vermeden gönderme yapan MHP lideri Bahçeli şunları söyledi:

* Tedavüle sokula algı ve linç kampanyaları, yalan rüzgarları, itibar suikastları, her gün bir yenisi servis edilen adeta FETÖ taktiklerini aratmayan şaibe ve şüphe yüklü iddialar 2023 yılının umutlarını kıramayacaktır.

Sosyal medya sınırlandırılmalıdır

Sosyal medya sınırlandırılmalıdır

* Son gelişmeler göstermiştir ki sosyal medyanın mutlak suretle denetim altına alınması şarttır. Bunun yanı sıra ahlaki ve hukuki açıdan sınırlanması şarttır.

* Bu kapsamda 1 Ekim 2022 tarihinde TBMM çalışmalarına başlar başlamaz hazırlığı büyük oranda tamamlanmış olan sosyal medya düzenlemesi kanunlaştırılarak gittikçe büyüyen huzur ve güvenliğimizi artan şekilde yutan kara delik hukuki bir temele bağlanmalıdır.

* İnsanların özel hayatlarının siyaset malzemesi yapılması vahim bir ahlaksızlıktır. Siyaset yapıyor olmanın bir erdemi olmalıdır.

'Suç varsa ne yapılacağı açıktır'

'Suç varsa ne yapılacağı açıktır'

* Siyaset hizmet değil hizip üretirse altından kalkması çok zordur. Şayet bir suç varsa üstelik suçlu tespit edilmişse bununla ilgili ne yapılacağı yürürlükteki mevzuat hükümlerince açıktır.

* Yargısız infazların demokrasi ve hukuk ilkeleriyle bağdaşmadığı ortadadır. Sosyal medya ifşalarının peşine düşüp rant ve ikbal devşirmeye heveslenen muhalefet partilerinin acizliği fırsatçılığı, tükenmişliği artık örtülemeyecek kadar ileri noktadadır.

* Toplumsal huzurumuzun yanında milli birlik ve güvenliğimiz sosyal medyanın dipsiz kuyularında tahrip edilemeyecektir. Böylesi bir zillete asla müsaade edilmeyecektir.

* Türkiye bir hukuk devletidir. FETÖ yöntemleriyle sonuç almaya ve siyaseti dizayn etmeye çalışmak karanlık bir teşebbüstür. Türkiye'nin önüne taş koymaya muktedir olamayacaklardır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
56
31
9
5
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mustafa Yurtseven

asıl sizi denetim altına almak lazım

nadir b

yaşamaktan nefes almaktan sıkıldım artık...ölunce gideceğimiz yer en güzel ülke olacak galiba

Mustafa Yurtseven

cehennemin dibine kadar yolları var

begonvila

Bence şoför muhabbetlerinden rahatsız oluyor, dede veriyosan bize ne, bi dik dur AQ.