Görüş Bildir
Haberler
Bahçeli: 'Livaneli'nin Ecevit Hakkındaki İftiralarını Reddediyorum'

Bahçeli: 'Livaneli'nin Ecevit Hakkındaki İftiralarını Reddediyorum'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sanatçı Zülfü Livaneli'nin eski Başbakan Bülent Ecevit'e yönelik, 'Fethullah Gülen'e her türlü olanağı sundu' sözlerine tepki gösterdi. Bahçeli, 'Livaneli’nin Merhum Ecevit’le ilgili mesnetsiz iddialarını, meşrepsiz ithamlarını, hatta seviyesiz iftiralarını reddettiğimi özellikle ve sizin vasıtanızla paylaşmak isterim' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Zülfü Livaneli'nin 'Bülent Ecevit, Fethullah Gülen teşkilatıyla yan yana geldi, onlara kontenjan verdi, her türlü olanağı sundu' sözlerini eleştirdi.

BahçeliHalk TV'deki programa yanıt göndererek 'Hükümetinde birlikte görev yaptık. Bu vesileyle kendisini yakından tanıma fırsatım oldu' ifadesini kullandı.

"Hem vebal hem haksızlık"

"Hem vebal hem haksızlık"

Bahçeli şu ifadeleri kullandı:

'Merhum Başbakanımız Sayın Bülent Ecevit’le süresi 3.5 yılı bulan 57. Cumhuriyet Hükümetinde birlikte görev yaptık. Bu vesileyle kendisini yakından tanıma fırsatım oldu. Tam bir beyefendi, saygın bir devlet adamı, tutarlı ve milli nitelikli bir solcu, aynı zamanda da Türk milletinin değerleriyle çatışmayan, çelişmeyen bir şahsiyetti. Merhum Ecevit’in Türkiye’nin hak ve çıkarlarını samimiyetle savunduğuna her fırsatta şahit oldum. Bu haliyle, Zülfü Livaneli’nin Merhum Ecevit’le ilgili mesnetsiz iddialarını, meşrepsiz ithamlarını, hatta seviyesiz iftiralarını reddettiğimi özellikle ve sizin vasıtanızla paylaşmak isterim. Merhum Bülent Ecevit’in devlete ve millete bağlılığını tartışmaya açmak hem vebal hem de haksızlıktır. Bu duygu ve düşüncelerimi kamuoyunun bilgi ve takdirine sunuyorum. Göstereceğiniz hassasiyetten dolayı da teşekkür ediyorum.'

Zülfü Livaneli'nin açıklamaları 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
7
6
4
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İronici

Sayın bahçeliyi tebrik ediyorum. Kendisi hiç adam seçmiyor. Herkese ve herşeye muhalif

Pasif Kullanıcı

puahahaha düşün işte bahçeli eceviti solcuydu diye savunuyor:D sol görüşte din dil ırk ayrımı olmadığını bilmeyenlerde eceviti milli solcuydu diye tanır:D