Görüş Bildir
Haberler
Bahçeli'den Mansur Yavaş'a 'Çekilme' Çağrısı: 'Yavaş Yavaş Ayrıl'

etiket Bahçeli'den Mansur Yavaş'a 'Çekilme' Çağrısı: 'Yavaş Yavaş Ayrıl'

Yüksel Venedik
13.03.2019 - 14:20 Son Güncelleme: 13.03.2019 - 16:39

MHP lideri Devlet Bahçeli, hakkında 'sahte senet' iddiaları ortaya atılan Millet İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Mansur Yavaş için adaylıktan 'çekilme' çağrısında bulundu.

Bahçeli, Kırıkkale'de yaptığı açıklamada 'Partisini, seçimi rahatlatmalı, toplumsal gerginliği azaltmalı ve bunun için de adaylıktan çekildiğini ifade etmeli. Yani diyorum ki yavaş yavaş ayrıl' ifadelerini kullandı.

Yavaş, hakkındaki iddialar ile ilgili önceki gün basın toplantısı düzenlemiş ve 'Ankara halkının iradesi arkamızda oldukça hiçbir komplo bizi yolumuzdan alamayacaktır.' ifadelerini kullanmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP lideri Bahçeli'den, Yavaş hakkındaki iddia ile ilgili açıklama geldi: "'Adaylıktan çekiliyorum' demesi en ahlaki yoldur"

MHP lideri Bahçeli'den, Yavaş hakkındaki iddia ile ilgili açıklama geldi: "'Adaylıktan çekiliyorum' demesi en ahlaki yoldur"

Milliyet'ten Önder Yılmaz'ın haberine göre Devlet Bahçeli, Kırıkkale mitinginin ardından gazetecilerle yaptığı görüşmede Mansur Yavaş'a adaylıktan çekilme çağrısında bulundu.

Bahçeli, Yavaş hakkındaki iddialarla ilgili olarak gelen soru üzerine şu sözleri söyledi:

'Türkiye’de siyasetin çok yoğun tartışmaların içinde olduğu bir süreçte Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan bir şahsın tartışılmaya açılması, dikkat çekici bir durumdur. Artık kalan 19 gün içerisinde sürekli tartışmaya zemin teşkil edecektir. Bu gelişmelerin siyasi boyutu 19 gün tartışılacak. Böyle bir durum karşısında olacak.

Bana göre hem CHP’ye olan saygısından, hem o partinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak bir çok ısrara rağmen Kılıçdaroğlu tarafından dayatılarak yapılmış olması dikkate alındığında o zaman kişinin, “Ben soruşturma sonucu alınıncaya kadar, siyasi olarak CHP’nin temsilinde hem şahsıma hem partime bir zarar vermemek, hem de mahalli idareler seçimlerini gölgeye düşürmemek için adaylıktan çekiliyorum” demesi en ahlaki yoldur.'

"Yani diyorum ki, 'Yavaş yavaş ayrıl'..."

"Yani diyorum ki, 'Yavaş yavaş ayrıl'..."

Hem CHP, hem de kendi siyasi geleceği açısından çekilmenin daha iyi olacağını belirten Bahçeli, 'Artık Türkiye’de tüm mahalli idareler seçimlerinde gündem bu olacak. CHP Genel Başkanından herhangi bir şey gelmeden, bu kadar ‘samimi, dürüst, ilkeli, samimi’ ölçülerde siyaset yapan, büyükşehre kritik süreçlerde talip olan bir kişi partisini rahatlatmalı, seçimi rahatlatmalı, toplumsal gerginliği azaltmalı ve bunun içinde adaylıktan çekildiğini ifade etmeli. Yani diyorum ki yavaş yavaş ayrıl!' ifadelerini kullandı.

"Meral, Kemal, Temel... Hepsi beş harften oluşan bir ittifakın kapsamı içerisinde bulunan anlamlı isimler."

"Meral, Kemal, Temel... Hepsi beş harften oluşan bir ittifakın kapsamı içerisinde bulunan anlamlı isimler."

Bahçeli, 'Biz Türkiye’de beka sorunu diyoruz ama gerçek sorun belli oldu Kemal, Meral, Temel… Hepsi beş harften oluşan bir ittifakın kapsamı içerisinde bulunan anlamlı isimler olarak dikkat çekiyor.' sözleriyle, Millet İttifakı liderleriyle ilgili olarak ilginç bir analizde de bulundu.

Bahçeli'nin 'çekilme' çağrısı, sosyal medyanın da gündemindeydi...

Bahçeli'nin 'çekilme' çağrısı, sosyal medyanın da gündemindeydi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
201
132
70
23
5
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
clearskies

La bi siktir git, aq bunağı..

Aykut

sana mı soracaktı stepne!! önce sen git o partiden sen

mak

hükümetin arka bahçelisi.