Görüş Bildir
Haberler
BAHAR FESTİVALLERLE KAPINIZI ÇALIYOR🌞🎉

BAHAR FESTİVALLERLE KAPINIZI ÇALIYOR🌞🎉

Mobilet
16.04.2018 - 17:11

Bİ’ KOKTEYLİNİZİ ALIRIZ ÖYLEYSE🍹🍋

Türkiye’nin kokteyllere son yıllarda gittikçe artan ilgisini daha önce KüçükÇiftlik Park’ta bir festivalle taçlandıran Cocktail Festival, şimdi rotasını Ege’ye çevirdi! İzmir’liler, bu lezzetli bir buluşma için 5 Mayıs’ta İzmir Arena’da buluşalım!

Kaynak: https://www.mobilet.com/event/izmir-c...
İçeriğin Devamı Aşağıda

AAA OTURMAYA MI GELDİK 👯

Alanında dünyanın en iyi eğitmenlerinin ve dansçılarının katılacağı ve Endülüs'ten başayıp Mısır, Anadolu, İran ve Hindistan'a kadar uzanan bir yolculukla füzyon tarzları ile değişik ve görmediğiniz stillerde koreografiler ve dansları deneyimleyeceğiniz Orientalist Dans Festivali 3-6 Mayıs’ta!

Kaynak: https://www.mobilet.com/bucket-event/...

AĞZININ TADINI BİLENLERE🍫❤️

Çikolata zanaatkarları ve şefler lezzetli çikolata çeşitlerini size sunmak için 4-6 Mayıs arasında 2. Uluslararası Çikolata Festivali’nde yerlerini çoktan kaptılar! Çikolata dolu üç gün boyunca damaklarınızın yaşayacağı lezzet şölenine hazır olun!

Kaynak: https://www.mobilet.com/event/2ulusla...

PARTİYE ÇATIDA MI DEVAM ETSEK?🎉🎶

Tek biletle deneyimlenebilecek çok sayıda mekan, iyi müzikler, lezzetli içecek seçenekleri ve eğlenceli aktiviteler ile bu yıl üçüncü kez düzenlenecek İstanbul Rooftop Festival, şehirde yazın son demlerine keyif katmak isteyen katılımcılarıyla 8-9 Eylül tarihlerinde şehrin çatılarında buluşuyor!

Kaynak: https://www.mobilet.com/event/istanbu...

HAVALAR ISININCA YERİNDE DURAMAYANLARA💥💃

80’i aşkın ülkeden 5.000’den fazla sosyal dansçı ile barış için dans etmeye hazır mısın? Evet dediğini duyar gibiyiz! Öyleyse 29 Mart-1 Nisan tarihleri arasında 7. İstanbul Uluslararası Dans Festivali’ne davetlisin!

Kaynak: https://www.mobilet.com/bucket-event/...

İZMİR’İN İLK VE TEK BAĞIMSIZ MÜZİK FESTİVALİ🌴💕

Afro-pop’un efsane ismi Orlando Julius ve Londralı psych funk, jazz grubu The Heliocentrics, türler arası zaman yolculuğuna çıkaran müziğiyle Gaye Su Akyol ve çok daha fazlası 21 Nisan’da atmosferi ve müzik seçkisiyle adından söz ettiren Epic Fair’de!

Kaynak: https://www.mobilet.com/event/epic-fa...
İçeriğin Devamı Aşağıda

GÜZELLİĞİ İSMİNDEN BELLİ😍💋

Ünlü makyaj uzmanları, güzellik ve stil danışmanları ile söyleşiler, konserler, ünlüler ve fenomenlerle Beauty Talks, stilinizi baştan yaratacak cornerlar, eğlenceli yarışmalar, dans ve spor aktiviteleri ve sürprizlerle dopdolu bir hafta sonu 4-6 Mayıs arasında Beauty Fest’te sizleri bekliyor!

Kaynak: https://www.mobilet.com/event/beauty-...

DOĞA HARİKASINA YAKIŞIR FESTİVAL😏👌

Son Feci Bisiklet, Hey Douglas, Manuş Baba, Ezhel birçok ismin sahne alacağı festivalde müziğin yanı sıra ilgi çekici deneyimler ile gençler 29 Haziran-1 Temmuz arasında Salda Gençlik Festivali’nde buluşuyor!

Kaynak: https://www.mobilet.com/event/salda-f...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın