Görüş Bildir
Haberler
Babalara "Bu Kadarını Beklemiyordum" Dedirtecek 10 Babalar Günü Hediyesi

Babalara "Bu Kadarını Beklemiyordum" Dedirtecek 10 Babalar Günü Hediyesi

Buldumbuldum
23.05.2014 - 13:34 Son Güncelleme: 23.05.2014 - 14:17

Babalar günü gibi anlamlı bir günde kimse babasına aldığı hediyenin belli bir süre sonra unutulup gitmesini istemez. Siz de alacağınız hediyenin babanızı mutlu etmesinin yanında, hafızalara kazınmasını istemez misiniz? Eğer 'İsterim' cevabını veriyorsanız bir an önce sıradan hediyelerden sıyrılıp, ilgiyi üzerine toplama konusunda başarılı olan farklı hediye seçeneklerine yönelmelisiniz. Şimdi size farklılığını her yerde ortaya koyabilecek en sıradışı babalar günü hediyesi önerilerinde bulunacağız. Şimdiden tüm babaların babalar gününü kutlar, ellerinden öperiz :)

1-) Mini Bilardo Topu Nargile

1-) Mini Bilardo Topu Nargile

Nane, hindistan cevizi ve portakal aroma seçeneği bulunan mini bilardo topu nargile ile babanıza evde nargile keyfi yapma imkanı sunun.  Portatif olması dolayısıyla babanız bilardo topu nargile hediyenizi istediği yere götürüp keyfini çıkarabilecek.

2-) Yazılı Ödül Kupası

2-) Yazılı Ödül Kupası

Sizi büyütüp yetiştiren, bu yaşlara getiren babanız ödüllerin en iyisini hak ediyor öyle değil mi? Gönlünüzün şampiyonu olan babanıza, üzerine ' Yılın en iyi babası ' vb. yazı seçenekleri bulunan plakaların yer aldığı bu ödül kupasını armağan edebilirsiniz

3-) Rüzgarda Sönmeyen İsme Özel Metal Çakmak

3-) Rüzgarda Sönmeyen İsme Özel Metal Çakmak

Babanıza sıradan çakmaklarını unutturacak anlamlı ve orijinal Lotus markalı bu çakmak tüm babaların beğenisini kazanacak güzellikte. Üzerine babanızın isim ve soy isminin baş harflerini yazdırabileceğiniz bu çakmak rüzgara meydan okuyor.

4-) Kişiye Özel Babalar Günü Fotoğraf Baskılı Duvar Saati

4-) Kişiye Özel Babalar Günü Fotoğraf Baskılı Duvar Saati

Zaman insandan pek çok şeyi alıp götürür fakat sevgi baki kalır. Babanıza olan sevginizi ona üzerinde birlikte çekildiğiniz fotoğrafın ve babalar gününe dair anlamlı bir mesajın basılı olduğu bir duvar saatiyle göstermeye ne dersiniz!

5-) Çakmaklı Kol Saati

5-) Çakmaklı Kol Saati

Sıradan kol saatlerinin papucunu dama atacak çakmaklı kol saati babanızın şimdiye kadar sahip olduğu en farklı aksesuar olmaya geliyor. Siz de babanızı 'Acaba çakmağımı yanıma aldım mı?' endişesinden kurtarmak istiyorsanız babalar günü hediyesi olarak bu kol saatini tercih edebilirsiniz.

6-) Kelimeler Fotoğrafınızı Oluştursun

6-) Kelimeler Fotoğrafınızı Oluştursun

Babamıza olan fedakarlık borcunu karşılayacak hiçbir söz ve sözlük yok elbet. Babanız için hazırlayacağınız mektubun kelimelerinin birlikte çekildiğiniz bir fotoğraf görüntüsünü oluşturacağını söylesek? Babanıza anlamı derin bir babalar günü hediyesi vermek istiyorsanız bundan daha güzel bir fırsat bulamazsınız.

7-) Babalara Özel Akrilik Plaket

7-) Babalara Özel Akrilik Plaket

' Öyle bir hediye almalıyım ki babam gördüğü zaman ne tepki vereceğini şaşırsın ' diyorsanız hem anlamlı hem de ilginç cam plaket tam da aradığınız hediye seçeneği.. Akriliğin üzerindeki metinde değişiklik yapabiliyorsunuz. Kırmızı kadife kutusuyla albenisini hiçbir zaman yitirmeyecek bu plaket babanızı çok onurlandıracak.

8-) Dolar Cüzdan

8-) Dolar Cüzdan

Babanızı kaç senedir kullandığı düz renk cüzdanlardan kurtarmaya var mısınız? Dolar görünümündeki bu cüzdan oldukça zengin görünümlü bir hediye olacak. Babanıza cüzdanı boş olduğunda bile kendisini zengin hissettirebileceksiniz.

9-) Babalara Özel Gazete

9-) Babalara Özel Gazete

Gazetelerin spor başlıklarını okumadan geçmeyen, halı saha maçlarını aksatmayan, tuttuğu takımın maçı olduğu zaman evde çıt çıkmasına müsaade etmeyen babanıza unutamayacağı bir hediye almaya var mısınız? Üzerinde babanızın fotoğraflarının ve belirlediğiniz manşetlerin yer alacağı gazete, babanızı mutluluktan havalara uçuracak.

10-) Babaya Teşekkür Kupası

10-) Babaya Teşekkür Kupası

Espri anlayışına güvendiğiniz babanıza babalar gününde alacağınız hediyenin de komik olmasını istiyorsanız babaya teşekkür kupasını es geçmeyin deriz. Eğer bu yaşa kadar gelebildiyseniz buna babanızın bir spermi sebep olmuştur. Eee bu da babanıza teşekkür etmeniz için geçerli bir sebep :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
2
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Tiksinti geldi kapitalizmden.

barisorhn

tırt