Görüş Bildir
Haberler
Baba Gizli Kamerayla Ortaya Çıkarmıştı: 2 Yaşındaki Kızını Döven Anneye 15 Ay Hapis Cezası

Baba Gizli Kamerayla Ortaya Çıkarmıştı: 2 Yaşındaki Kızını Döven Anneye 15 Ay Hapis Cezası

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde geçen yıl 2 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı görüntüleri basına yansıyan anneye 1 yıl 3 ay hapis cezası verildi. Mahkeme hükmün açıklanmasını geriye bıraktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde beyaz eşya tamiri yapan Erdem T., 2013 yılında Tuğba T. ile evlendikten 2 yıl sonra kızları Esila dünyaya geldi. Erdem T., Eylül 2017’de kızının vücudundaki morluklardan şüphelenip evin salonuna gizli kamera yerleştirdi. Eşinin kızları Esila'yı dövdüğünü kamerayla tespit eden Erdem T., polise şikayetçi oldu.

5,5 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı

5,5 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı

3 ay evden uzaklaştırma cezası alan Tuğba T. hakkında, Gökçebey Asliye Ceza Mahkemesi’nde 'aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğü ihlali' ve 'alt soya karşı kasten yaralama' suçlarından 5,5 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Pişman olduğunu söyledi

Pişman olduğunu söyledi
İçeriğin Devamı Aşağıda

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı da avukat görevlendirerek davaya müdahil oldu. Tutuksuz yargılanan Tuğba T., eşiyle geçimsizlikler yaşadıklarını anlatarak, kızını darp ettiği için pişman olduğunu ve utandığını söyledi. Bir anlık sinirle olayın meydana geldiğini anlatan Tuğba T., sinirlendiği zaman her annenin çocuğuna uygulayacağı şiddet kadar çocuğuna şiddet uyguladığını, bu şiddetten kastının kızının kalçasına hafif vurmak olduğunu anlattı.

'Basit yaralama' suçundan hüküm verildi

'Basit yaralama' suçundan hüküm verildi

Tuğba T., kamera görüntülerinden yapılan tespite göre kızına karşı 2 kez ‘basit yaralama’ suçunu işlediği kanaatiyle toplam 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Tuğba T.’ye verilen hapis cezası, yargılama sırasında mahkemece gözlemlenen tutum ve davranışları ile pişmanlığı göz önüne alınarak hükmün açıklanmasına geri bırakıldı. Geçen 5 Mayıs’ta gerekçeli kararını açıkladı. Kararda Tuğba T.'nin kızı Esila'ya karşı fiziki ve sözel şiddetinin TCK'nın 196. maddesinde tanımlanan 'eziyet' suçu kapsamına girmediği belirtildi. Eylemlerin 'basit yaralama' kapsamında olduğu belirtilerek cezanın bu madde üzerinden verildiği ifade edildi.

"Kızımın velayetinin en kısa zamanda bana verilmesini bekliyorum"

"Kızımın velayetinin en kısa zamanda bana verilmesini bekliyorum"

Kızının geçici süre ile velayetini alan baba Erdem T. ile Tuğba T.’nin Çorlu Aile Mahkemesi’nde açılan boşanma ve velayet davası ise devam ediyor. Bu davanın da bir an önce sonuçlanmasını beklediğini söyleyen Erdem T., 'Verilen cezayı az buldum. Kızımın psikolojisi uzun süre sonra normale döndü. Şu an çok iyi ve mutlu. Kızımın velayetinin de en kısa zamanda bana verilmesini bekliyorum' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
115
101
46
18
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sema candelen

valla artik anne baba olmak icin bir test falan yapilsin gecemeyen olamasin ya! ya abi tamam cocuk bakmak zor iş arada bir sarsarsin popusuna bir iki yavasta... Devamını Gör

iotaaquilarea

bariz bir şekilde suçlu olan birini sadece kadın olduğu için savunan ve çocuk dövmeyi haklı hale getirmeye çalışan gerizekalıları alt yorumlarda bulabilirsiniz.

Mert Kaya

evet haklısın şiddet kim olursa olsun çok yanlış asla bu kadını savunmuyorum ama acaba neden yaptı beni küçük yaşta sırf 50 aldım diye şamar atıp odamdan çık... Devamını Gör

ertenoo

Hayır kadın hem suçlu hemde ''sinirlendiği zaman her annenin çocuğuna uygulayacağı şiddet kadar çocuğuna şiddet uyguladığını'' böyle bir açıklama yapıyor. Ço... Devamını Gör