Görüş Bildir
Haberler
TV
Aytül Yükselici Yazio: Koruyucu Şeytan

etiket Aytül Yükselici Yazio: Koruyucu Şeytan

Aytül Yükselici
23.03.2021 - 17:01 Son Güncelleme: 27.03.2021 - 14:27

Hırs bir insanın başına gelebilecek en büyük tehlike. Yaşadığınız hayattan memnun değilseniz ve istediğiniz, özendiğiniz hayatı yaşamak için her şeyi yapmaya göze alırsanız sonunuz ne olur? Ben hep elimizdeki imkanlara şükretmenin ne kadar önemli olduğunu savunurum. Ama tabi ki bu demek değil ki daha iyi bir hayat yaşamak için çabalamamıza gerek yok. Elbette ki var. Ama hayatta sahip olmadığımız şeyleri almak için ne kadar ileri gidersiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koruyucu Şeytanı izlerken gerçekten yuh dediğim o kadar an oldu ki.

Koruyucu Şeytanı izlerken gerçekten yuh dediğim o kadar an oldu ki.

Ama gördüğüm hırsta yalan gibi bir şey bir kere hırsınız için bir şey yapıp onun sayesinde bir şeye sahip olduğunuz zaman kendinizi durduramıyorsunuz. Hep daha fazlasını istemekte bir tür uyuşturucu bağımlığı gibi bir şey herhalde. Aldığınız her şeyin daha güzeli, daha pahalısı ve her zaman daha iyisi vardır. 

Güzel bir otelde kalmak için nelerden ödün verirsiniz. New York’ta yaşamak hayalinizse bu hayali gerçekleştirmek için kimleri kullanır, kimlerden vazgeçer ve ne işler yaparsınız? Dizi muhteşem bir kurgu içinde başlıyor. Başta ana karaktere hak verseniz de masum gibi başlayan bir hayat oyunu içinde sahip olmak istediklerine sahip olmak için nelerini feda ettiğini gördükçe içinize kaçacaksınız. Bir yandan gençlerin izlemesi gerektiğini düşünsem de dizi  +18 haklı olarak.

Bir yandan da şuan ki gençliğe baktığımda da farklı bir durum göremiyorum aslında. Hepsi ünlü olmak istiyor. Hepsi istediği saatte uyanmak ama gene de çok para kazanmak istiyor, marka olan her şeyi almak istiyor. Ellerinde son model telefon olsun istiyor. Az çalışıp çok para kazanmak istiyorlar. Dizi bu doğrultuda belki gençlere iyi örnek olmayabilir ama bence her anne babanın ve özellikle hırsından dünya kendi etrafında dönen kova burçlarının izlemesini şiddetle tavsiye ediyorum.

Instagram

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın