Görüş Bildir
Haberler
Ayberk Pekcan'dan Üzücü Haber: Sırt Ağrısı Diye Gitti Kanser Olduğu Ortaya Çıktı

Ayberk Pekcan'dan Üzücü Haber: Sırt Ağrısı Diye Gitti Kanser Olduğu Ortaya Çıktı

GNS
24.10.2021 - 21:45

Ünlü oyuncu Ayberk Pekcan sevenlerine üzücü  bir duyuruda bulundu. Diriliş Ertuğrul dizisindeki Artuk rolüyle oyunculuğunu devleştiren Pekcan sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla takipçilerine kötü haberi iletti. Ünlü oyuncu sırt ağrısı sebebiyle gittiği hastaneden kanser olduğunu öğrenerek çıktığını belirtti. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oyunculuğuyla kendine hayran bırakan 51 yaşındaki Ayberk Pekcan kansere yakalandığını duyurdu. Son olarak Diriliş Ertuğrul dizisiyle ekranlara gelen ünlü oyuncu hastalık haberiyle sevenlerini üzdü. İşte haberin detayları...

Kemoterapiye Başladı

Kemoterapiye Başladı

Diriliş Ertuğrul'da Artuk karakterine can veren Ayberk Pekcan sosyal medya paylaşımıyla kanser olduğunu öğrendiğini duyurdu. Ünlü oyuncu Ayberk Pekcan'a sırt ağrısı şikâyetiyle hastaneye gitti hastanede kanser olduğu söylendi. Ayberk Pekcan kötü haberi duyurduğu paylaşımında sevenlerinden dua istedi.

Tümörün karaciğer ve böbrek üstü bezlerine sıçradığını söyleyen oyuncu, kemoterapiye başladığını duyurdu.

Dualarınızı Esirgemeyin

Dualarınızı Esirgemeyin

Ayberk Pekcan açıklamasında şunları söyledi: “Sevgili dostlar, on gün kadar önce sırt ağrısı şikayetiyle gittiğim doktorla başlayan süreç bugün bu noktaya geldi. Ben Akciğer Kanseri olmuşum. Tümör, karaciğer ve böbrek üstü bezlerine de sıçramış. Maalesef bu hastalık başlangıç evrelerinde hiç belirti vermedi. Kemoterapinin ilk günü. En büyük desteğim ailem yanımda. Yakındaki arkadaşlarım da öyle. Ben sağlığıma kavuşmak için elimden gelen çabayı göstereceğim. Sağlık dilekleriniz ve dualarınızı esirgemeyin. Kalın sağlıcakla...”

Ayberk Pekcan Kimdir? Ayberk Pekcan'ın Rol Aldığı Diziler ve Filmler?

Ayberk Pekcan Kimdir? Ayberk Pekcan'ın Rol Aldığı Diziler ve Filmler?

22 Mayıs 1970 tarihinde Mersin'de dünyaya gelen Ayberk Pekcan, çocukluğunu ve gençliğini Adana ve Mersin'de geçirdi. İlk ve orta öğrenimini Adana'da, Liseyi Mersin'de okuduktan sonra Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Ana Sanat Dalını bitirdi. Daha sonra İstanbul'da oyunculuk kariyerine başladı.

Ihlamurlar Altında, Yaprak Dökümü, Kurtlar Vadisi ve Keşanlı Ali Destanı adlı televizyon dizilerinde ana rollerde oynadı. 2010 yılında başrolünde oynadığı Saç adlı sinema filmi ulusal ve uluslararası Film festivallerinde ödüller aldı. 2012 yılında gösterime giren Aşk ve Devrim adlı sinema filmindeki performansıyla 23. Ankara Uluslararası Film Festivalinde en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülüne layık görüldü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?