Görüş Bildir
Haberler
Ayahuasca Çayının Sırrı

Ayahuasca Çayının Sırrı

Pegarose
29.04.2014 - 11:41 Son Güncelleme: 29.04.2014 - 12:30

Amazon yerlilerinin İnka öncesi dönemlerden beri, yüzyıllardır iyileştirici kutsal bir bitki olarak kullandıkları Ayahuasca iksiri, Ayahuasca sarmaşığının yaprağı çeşitli bitkilerle harmanlanarak uzun süre kaynatılarak elde ediliyor.

Ayahuasca ayinleri gece karanlıkta ve çok sessiz bir ortamda yapılıyor. Yalnızca doğarken anne ve bebekte ve ölürken salgılanan DMT’nin vücutta salgılanmasını tetiklediği için ‘Ölüm İksiri’ de denen ve dişi bir ruha sahip olduğuna inanılan Ayahuasca bitkisinin şarabı; mutlaka bir şaman eşliğinde içildikten yaklaşık yarım saat 1 saat sonra kusma ve mide bulantısı gibi yan etkilerle etkisini gösteriyor ve sonrasında kişiye has, başka boyutlara geçilen tecrübeler yaşatıyor.

Hem ruhsal hem fiziksel bir arınma sağlayan Ayahuasca ağır hastalıkların ve bağımlılıkların tedavisinde ve ruhsal rahatlama için kullanılabiliyor.

Öncesinde sıkı bir diyet uygulanan seremoni sonrası kusma ve ishal sonucu vücut toksinlerden arınırken zihin de alegorik olarak ön yargılardan, toplum, aile, okul, din kalıplarından arınıp hayatla ilgili sorular daha net yanıtlanabiliyor.

Kaynak: http://www.pegarose.com/ayahuasca-cay...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?