Görüş Bildir
Haberler
Auran Hangi Renk?

Auran Hangi Renk?

Beyza
25.08.2023 - 16:27

İnsan vücudunu saran elektromanyetik bir enerji alanı olan 'Aura', şifacılar ve mistikler tarafından hissedilebilen, görülebilen ve hatta rengi belirlenebilen bir olgudur. 'Ben hiç göremedim' diyorsan hiç üzülme çünkü biz varız 😍 Peki, senin auran hangi renk?

Öğrenmek için teste başla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak özgüvenine bir puan vermeni istiyoruz!

2. "Bugün mutlu bir gün" demen için o gün ne olması gerekir?

3. Peki senin eğlence tanımın nedir?

4. Bir tartışma içindeyken tavrın ne olur?

5. İlişki durumun nedir diye sorsak...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çevrendeki insanlar en çok hangi özelliğini sever?

7. Peki şimdi de bize bugüne kadar kaç kez aşık olduğunu söyle!

8. Gözlerini kapat ve kendini nerede hayal ettiğini bize söyle!

9. Şimdi de genel moduna en yakın görseli seç bakalım!

10. Geldik son soruya. Şimdi senden zor bir seçim yapmanı istiyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin auran mavi! Tıpkı uçsuz bucaksız gökyüzü gibi...

Senin auran mavi! Tıpkı uçsuz bucaksız gökyüzü gibi...

Mavi aura sahibi bireyler, yüksek düzeyde iletişim yeteneklerine sahip olup, yaratıcılıklarını beslemeyi tercih ederler. Tıpkı senin gibi. Sen de hayal gücünü kullanmayı ve hayaller kurmayı seviyorsun. Kendini hayatın eğlenceli bir tiyatro sahnesinde, bu sahnenin en coşkulu aktörü olarak görüyorsun. Enerjik ve canlı kişiliğin de yaşamına eşlik ediyor. Aynı zamanda sen eğer bir şeyi hissediyorsan o en sonunda doğru çıkıyor. Barışçıl ve kavgadan uzak durmayı seven yapın ise hayatta hep doğru kararlar vermeni sağlıyor!

Senin auran kırmızı!

Senin auran kırmızı!

Ateşin canlılığını ve cazibenin çekiciliğini yansıtan kırmızı aura rengi, senin ruhunun temsilcisi. Aşkın en derinlerine dalan, nefretin en uç noktalarına varan bir kişiliğin var. Enerjin tavan yapmış, yerinde duramıyorsun ve sürekli hareket halindesin. Doğallığın ve tutkunla birleşen enerjin, seni çocuksu bir ruha bürüyor. Bu yüzden birçok kişi seni çocuksu olarak algılasa da senin bu eğlenceli hallerinden vazgeçemiyorlar. Sonuçta, senin kadar eğlenceli ve tutkulu birini bulmak kolay mı?

Senin aura rengin yeşil!

Senin aura rengin yeşil!

Eğer bir varlık senin için canlıysa, sen ona değer veriyorsun. Doğayı seviyorsun, hatta doğada vakit geçirmek senin için birçok şeyden önce geliyor. Kendini bir ormanın ya da bir kırın dinginliğinde huzurlu hissediyorsun. Ayrıca saf bir hayvan sever olman da seni özel kılıyor. 'Ben kedi severim' ya da 'ben köpek insanıyım' gibi ayrımların olmadan hayvanları sadece sevilmeyi hak ettikleri için seviyorsun. Sonuç olarak, hafif bir esinti, hoş bir melodi ve eski bir dostun hatırası ruhunu okşuyorsa, doğru yerdesin demektir.

Senin aura rengin sarı!

Senin aura rengin sarı!

İlk olarak, seninle ilgili belirtilebilecek en önemli özellik, iyimser bir ruh hali içinde olman. Hatta bu durum, bazen senin üzerinde büyük bir oyun oynanıyor olsa bile senin bunu fark etmeyecek kadar iyimser olduğun anlamına gelebiliyor. Bu, senin saf veya bilgisiz olduğun anlamına gelmiyor tabii ki. Tam tersine sen de bu durumların farkındasın fakat senin kötümser bir bakış açısıyla olayları değerlendirme alışkanlığın yok. Ayrıca, sahip olduğun sarı aura sayesinde sağlık durumun da oldukça iyi. Kazasız belasız bir yaşam sürdüğün sürece, 100 yaşına kadar bile yaşayabilirsin!

Senin aura rengin siyah!

Senin aura rengin siyah!

Siyah aura taşıyan bireyler genellikle karmaşık yaşam durumlarıyla karşı karşıyadır. Eğer sen de hayatım sürekli çok karmaşık diyorsan artık bu duruma şaşırmamalısın! Çevrendeki insanlar seni çabuk sinirlenen, huysuz ve uyumsuz biri olarak görüyor olabilir. Ancak bu seni sevmedikleri anlamına gelmiyor. Sadece bazen hayata karşı fazla asabi olabiliyorsun. Bu da yaşadıklarından kaynaklanıyor. Senin bir suçun yok yani! Eğer hayatın zorlu sınavlarından geçer not alırsan önünde çok daha güzel yollar olduğunu görebilirsin!

Senin aura rengin kahverengi!

Senin aura rengin kahverengi!

Sen genellikle iş hayatında yoğun bir tempo ve tutkuyla dolu bir döneme sahipsin. Her zaman kariyerinin peşinde koşuyor ve her zaman daha iyisi için savaşıyorsun. Kariyer hayatında ne kadar aktif ve enerjik olsan da bu durum bazen özel hayatını aksatmana neden olabiliyor. Tutkularının ve hedeflerinin peşinden her zaman koşmalısın ancak bunları yaparken sevdiklerini ihmal etmemelisin!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
77
30
14
7
6
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın