Görüş Bildir
Haberler
En Son Ne Zaman Kaliteli Bir Uyku Çektiğini Söylüyoruz!

En Son Ne Zaman Kaliteli Bir Uyku Çektiğini Söylüyoruz!

22.08.2023 - 16:15

Rahat ve sağlam bir uyku, hayatsal fonksiyonlarımızı yerine getirebilmemiz için ihtiyaç duyduğumuz başlıca şeylerden biri! Peki sen en son ne zaman rahat bir uyku çekmişsindir? Birlikte bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaç yaşındasın?

Sabah erken uyanmanı gerektiren şey ne?

Peki, hafta içi saat kaçta uyanıyorsun?

Günde ortalama kaç saat uyuyorsun?

Her zaman, her yerde, her şekilde uyuyabilenlerden misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin 'rahat uyku'dan anladığın nedir peki?

Uyumadan önce bir şeyler yiyenlerden misin?

Son olarak, uyurken sarılacak bir şeylere ihtiyaç duyuyor musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hatırlamıyorsun!

Sen en son ne zaman rahat bir uyku çektiğini hatırlamıyorsun bile! İş ya da okul hayatın gereği neredeyse her gün erken kalkman gerekiyor. Birazcık stresli bir hayatın olduğu için az uyuyor, uykunu çoğu zaman tam olarak alamıyorsun. Bu durum verimini azaltabileceği için daha dikkatli olmanı tavsiye ederiz!

Üzerinden epey bir zaman geçmiş!

Senin uykunu aldığın son günün üzerinden epey bir zaman geçmiş gibi görünüyor! Bazı geceler, özellikle kendini çok yorgun hissettiğinde ve erken kalkmaman gerektiğinde rahatlıkla uyuyabiliyor ve uykunu almış bir şekilde uyanabiliyorsun. Ancak bu fırsatı her gece yakalayamıyorsun!

Daha dün!

Sen neredeyse her gece güzel güzel uyuyor, uykunu almış, yenilenmiş ve yeni günün getirdiklerine hazır bir halde uyanıyorsun. Kıskanılası bir uyku düzenin var; sabah kalkıp güne başladığın zaman bünyende yorgunluktan eser olmuyor! Bu durumun kıymetini bilmeni tavsiye ederiz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
4
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mr Tg

Hatırlamıyorsun!

Nomoix

Hatırlamıyorsun! Evet öyle...

Onur

Daha dün! Sen neredeyse her gece güzel güzel uyuyor, uykunu almış, yenilenmiş ve yeni günün getirdiklerine hazır bir halde uyanıyorsun. Kıskanılası bir uyku ... Devamını Gör