Görüş Bildir
Haberler
Attığınızda Partnerinizin Kendisini Rahatsız Hissedebileceğini Fark Etmediğiniz 10 Mesaj Türü

etiket Attığınızda Partnerinizin Kendisini Rahatsız Hissedebileceğini Fark Etmediğiniz 10 Mesaj Türü

Ma Belle
16.12.2022 - 23:52

Partnerimizle iletişim kurmak, ona duygu ve düşüncelerimizi açık bir dille ifade etmek ilişkiyi diri tutan şeylerden biridir. Fakat bazı anlar partnerimizin bu iletişim dilini yanlış anlayabilmesi kaçınılmaz olabiliyor. Bu içeriğimizde mesajlaşırken karşı tarafın yanlış anlayabileceği ve rahatsız olabileceği şeyleri sıraladık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tek seferlik görüntülenebilen bir fotoğrafı aniden göndermek.

Partneriniz ile sıradan bir muhabbet içindesiniz ve o esnada kalabalık bir yerdesiniz. Otobüste de olabilirsiniz. Süreli bir fotoğraf gönderdiniz ama o açmaya korkabilir, acaba nude mu geldi yoksa başka bir şey mi diye. Bu tür mesajlar habersiz yapıldığında bazen rahatsız edici olabiliyor.

2. "Yanında kim var?" sorusu bazen can sıkabilir.

'Yanında kim var, kiminlesin, neredesin?' gibi sorular partnerinizin canını sıkabilir. Çünkü ne kadar bir ilişki içinde olsanız ve birbirinizi merak etseniz de, her bireyin bir mahreminin olması gerekiyor.

3. İstememesine rağmen cinsel fotoğraflar çekip yollamak.

Normal, sıradan bir günde partnerinizin libidosu yükselmiştir ve sizi arzuluyordur. Ama siz cinsellik konuşacak havada değilsinizdir. Pat diye bir fotoğraf gelir ve bir bakmışsınızdır ki nude gelmiş. Sizin rızanız olmamasına rağmen size bu tür fotoğraflar gönderilmesi insanı çileden çıkartır. Her şeyin bir zamanı vardır, değil mi?

4. Tartıştıktan sonra "Nasıl oldun?" diye sormak.

İlişkilerde tartışmak veya anlaşmazlıklar yaşamak kaçınılmazdır. Fakat tartıştıktan sonra 'nasıl oldun?' diye sormak partnerinizi rahatsız edebilir. Bırakın sakinleşmeye çalışsın, biraz rahatlasın. Zaten sular durulduğunda tekrar iletişime geçeceksiniz.

5. Kısa cevaplar yazmak.

İkili ilişkilerde en sık rastlanan iletişim hatalarından biri de, mesajlaşırken kısa cevaplar vermek. Partnerinizin mesajına 'ok, peki, tamam, neyse' gibi kısa cevaplar yazarsanız iletişim kopukluğu yaşanabilir ve bu da partnerinizi rahatsız edebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Günün ilk saatlerinde yazdığınız "Napıyosun?" mesajı.

Sabah uyanır uyanmaz herkesin ilk işi elini yüzünü yıkayıp, varsa eğer işe gitmek, ya da günlük işlerini halletmektir. Partnerinize sabahın erken saatlerinde ne yaptığını sormak bazen absürt kaçabilir.

7. Meşgul çalmasına rağmen aramanız ve ardından hemen mesaj atmanız.

Partneriniz önemli bir işle meşgul olabilir ya da uzun süredir konuşamadığı bir arkadaşı ile konuşuyor olabilir. Merak ettiğiniz için ona mesaj atıyor olabilirsiniz fakat kendisi müsait olduğu an size illaki dönecektir.

8. Anlatmak istediğiniz şeyleri parça parça yollayıp bildirim yağmuruna tutmak.

Eğer partnerinize bir şey anlatıyorsanız bunu düz ve temiz cümlelerle ifade etmek her zaman daha doğru olacaktır.

9. Gün içinde beraber olmanıza rağmen yine onunla mesajlaşmak istemek.

Partnerinizle güzel bir gün geçirdiniz diyelim. Aynı evde yaşamıyorsunuz ve gün sonunda ikiniz de evlere dağıldınız. Günün kritiğini yapmak için mesaj yazabilirsin fakat tekrar iletişime geçmeye çalışmak ya da konu bulup konuşmak istemek bazen can sıkıcı olabilir. Sonuç olarak gün boyunca beraberdiniz, biraz mahrem herkese iyi gelebilir.

10. Romantik mesajların dozunu kaçırmak.

İkili ilişkilerde romantik mesajlaşmalar herkesin hoşuna gider. Sevginizi ifade etmek, kelimelere dökmek ve bunu açık bir dille ifade etmek her ilişkide olması gereken şeylerden biridir. Fakat her şey dozunda güzeldir, sürekli şeker pembesi renginde mesajlar yazmanız partnerinizi boğabilir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
8
7
7
6
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın