Görüş Bildir
Haberler
ATO Başkanı İstifa Etti, Osman Gökçek Adaylığını Açıkladı

ATO Başkanı İstifa Etti, Osman Gökçek Adaylığını Açıkladı

Onedio Medya
27.10.2016 - 15:05

Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, bugün yapılan meclis toplantısında istifa ettiğini açıkladı. Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek ATO başkanlığına aday olduğunu duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara Ticaret Odası’nda istifa depremi yaşandı. Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, görevinden istifa etti.

Bezci’nin yönetiminde yer alan 11 üyeden 9'u istifalarını dün vermişti. Böylece hukuken olağanüstü genel kurul süreci de başlamış oldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek başkanlığa aday olduğunu açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek başkanlığa aday olduğunu açıkladı

ATO başkanlığına aday olduğunu bir TV kanalında açıklayan Gökçek şunları söyledi: 

'Ben bu sürecin içerisinde nasip olursa başkanlık yarışını aday olma kararı aldım.  Üyelere istifa için baskı yapıldığı iddialarını yanlış buluyorum. Böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Mecliste sürekli bu tür konuşma olduğunu bilmiyordum. Kendilerine saydı duymak lazım. Burada baskı ile karar verilmesi 140 bin esnafa zarar verici bir konuşmadır.

Ankara Büyükşehir Belediyesi başkanın oğlu olmam bu ülkenin bir  ferdi olmama engel değil. Ben aynı zamanda meclis üyesiyim. Şimdi de 188 meclis üyesinin oyları ile yeni bir sürece girdik. Bakarsınız yarın başka bir rakip çıkacak. Bu sürecin içerisinde demokratik bir yarış var. Seçime 1 sene gibi bir süre var. Bu sürecin sonunda yeni bir süreç var. Orada 140 bin esnaf gelip oy kullanacak. İnsanlar bu süreci zedelemek ve beni yıpratmak istiyor. yapabileceklerini sanmıyorum' 

Bezci'nin istifa etmesi sonrasında yönetmelik gereği ATO Meclisi'nin 1 ay içinde yeni başkan ve yönetim kurulunu seçmesi gerekecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın