Görüş Bildir
Haberler
Ateşli Instagram Paylaşımlarıyla Gündem Olan Kourtney Kardashian ve Travis Barker Evleniyor!

Ateşli Instagram Paylaşımlarıyla Gündem Olan Kourtney Kardashian ve Travis Barker Evleniyor!

Müge Kakşi
18.10.2021 - 19:55

Kardashian Ailesi'nin en büyük kızı Kourtney Kardashian ve Travis Barker Ocak ayından beri ilişkileriyle gündemden düşmüyor. Sık sık sosyal medyadan müstehcen paylaşımlarıyla gündeme gelen çiftten hayranlarını sevindiren haber geldi. Kurtney kumsalda kırmızı güllerin içinde aldığı evlilik teklifine evet derken çift o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. İşte Kourtney Kardashian ve Travis Barker evlilik haberine dair detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kourtney Kardashian ve Travis Barker Nişanlandı

Kourtney Kardashian ve Travis Barker Nişanlandı

Kardashian Ailesi'nin en büyük kızı Kourtney Kardashian ve Travis Barker evlilik yolunda adım atarak nişanlandı. 45 yaşındaki Blink-182 adlı müzik grubunun bateristi olan Barker, 42 yaşındaki Kardashian’a California’nın Montecito bölgesinde gün batımında romantik bir evlenme tekflifi yaptı.

Kaldıkları otelin önünde, kırmızı çiçekler ve beyaz mumlarla plajda dev bir kalp şekli yaptıran Barker, kalbin içine götürdüğü Kardashian’a “Benimle evlenir misin?” dedi. E!News’e konuşan bir şahit, “Evlenme teklifi çok romantik görünüyordu. Kourtney’nin gülümsediğini ve şaşkınlıktan ağzını kapattığını gördüm. Aile onları alkışlayarak yüreklendirdi ve otellerine döndü.

Daima Travis Baker

Daima Travis Baker

Kourtney Kardashian, evlenme teklifini, Instagram’da paylaştığı fotoğraflarla doğruladı. Klardashian, “Daima Travis Baker” notunu yazdı.

Uzun yıllar arkadaş ve komşu olan Kardashian ve Barker çifti, ilk kez Ocak 2021’de ilişkilerini ilan etti.

ÖNCEKİ İLİŞKİLERİNDEN ÇOCUKLARI VAR

Kardashian’ın eski sevgilisi Scott Disick ile ilişkisinden 11 yaşında Mason, 9 yaşında Penelope ve 6 yaşında Reign adında üç çocuğu bulunuyor.

Barker’ın da eski eşi Shanna Moakler’den 15 yaşında Alabama adında bir kızı ve 18 yaşında Landon adlı bir oğlu var.

Kim Kardashian'da Paylaştı

Kim Kardashian'da Paylaştı

Kim Kardashian, ablasının bu özel gününden kareleri sosyal medya hesabından paylaştı. Kourtney'in tektaşı da paylaşılan fotoğraflar arasındaydı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
153
73
16
13
10
9
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kemal Glr

Bane