Görüş Bildir
Haberler
ASUS'tan Dünyanın En İnce Tabletleri

ASUS'tan Dünyanın En İnce Tabletleri

onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Asus, 'dünyanın en ince Windows'lu tabletlerini' ortaya çıkardı! İşte tabletlerin özellikleri...

2014, Windows ekosistemi için alt seviye özelliklere sahip, uygun fiyatlı cihazların yılıydı. Piyasada birçok üreticinin sayısız ucuz Windows'lu telefonunu, tabletini ve PC'sini gördük. Ancak Asus'un yeni cihazları, üst düzey mühendislik ve şık tasarımlarıyla çok daha üst kalitedeler.

Tek parçadan oluşan alüminyum gövdeye sahip yeni Transformer Book Chi Series , sökülebilir 2-in-1 cihazlardan oluşuyor ve kolaylıkla yanındaki klavyeye bağlanabiliyor. Tabletlerden en küçüğü olan T90 Chi, 8.9 inç'lik bir ekrana sahip ve Asus'un iddiasına göre 7.5mm'yle dünyanın en ince 8.9 inç'lik tableti. 12.5 inç'lik T300 Chi ise WQHD çözünürlüğe sahip. Seride her biri Intel Core M işlemcisine sahip toplam dört cihaz bulunuyor ve cihazların fiyatları 299 dolarla 799 dolar arasında değişiyor.

Asus'a göre 10.1 inç boyutundaki T100 Chi, 7.2mm'lik kalınlığıyla dünyanın en ince Windows'lu tableti. Firma, T300 tabletin ise klavyeyle birleştiğinde MacBook Air'den daha ince olduğunu iddia ediyor.

Her modelin ücretine klavye de dahil. Asus, klavyenin manyetik menteşe tasarımından övgüyle bahsetse de cihaz, klavyeyle aslında fiziksel olarak değil Bluetooth üzerinden iletişim kuruyor.

  • Chip
Kaynak: http://www.chip.com.tr/haber/asus-n-d...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0