Görüş Bildir
Haberler
Astrolojik Kader İşareti Ay Düğümlerine Göre Hayatının İlerlemesi Gereken Yönü Söylüyoruz!

etiket Astrolojik Kader İşareti Ay Düğümlerine Göre Hayatının İlerlemesi Gereken Yönü Söylüyoruz!

Astrolojiye göre doğduğumuz andaki gezegenlerin konumu karakterlerimizi farklı farklı yönlerden etkiliyor. Fakat yine astrolojide öyle bir kavram var ki; karakterimizden yahut yaşantımızdan öte 'ruhumuzun gitmesi gereken yön ve geçmiş hayatlarımızdan getirdiğimiz karma borcu' yönünde fazlasıyla ipucu vererek bizi adeta kurtuluş yoluna sürüklüyor.

Bu 'geldiğimiz yer ve varacağımız yer' konusunda bize işaret veren noktalar ise Ay Düğümleri.

Kuzey Ay Düğümü ilerlememiz gereken yol iken, Güney Ay Düğümü ise vermemiz gereken sınav anlamına geliyor.

Bakalım sizin düğümleriniz neredeymiş ve nasıl çözülmeliymiş! :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle ruhun ve bilinçaltınla ilgili ipuçları bulmamız lazım. Çok düşünmeden bir mandala deseni seç!

2. Şimdi de göğe bakalım! İçini bir hoş edecek bir gökyüzü seç!

3. Enerjik biri misin peki?

4. Şu an gözlerini kapatsan, açtığında kendini aşağıdakilerden hangisinde bulmak isterdin?

5. Sinirlendin diyelim... Öfken en çok hangi doğa olayı ile bağdaşabilir sence?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki hayatına 50 yıl daha eklendi ve hiçbir maddi kaygın olmayacak... Hangi alanda ustalaşmak isterdin?

7. Bunlardan hangisi senin için en zor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kuzey Ay Düğümün Koç burcunda, Güney Ay Düğümün Terazi burcunda çıktı!

Bunu meali de şu ki;

Bu hayatta vermen gereken en büyük sınav ikili ilişkiler konusunda olacak. Uzlaşmak, karşındakini anlamak, savaşmak yerine orta yolu bulmak gibi konularda geçmişten getirdiğin bir kötü karman var. Bu düğümleri çözmek için kendinle başta olmak üzere, ikili ilişkilerinde 'barışmalısın'. Ilımlı bir tavır senin adeta geçmen gereken bir test!

Testini geçtikten sonra ise bireyselliğinin tadına varacak ve gerçek bir savaşçı olacaksın. Çok taze bir ruhun var; savaştan önce barış ortamı sağlayacak ve adaletli şartları oluşturacaksın!

Kuzey Ay Düğümün Boğa burcunda, Güney Ay Düğümün Akrep burcunda çıktı!

Bunu meali de şu ki;

Bu hayatta vermen gereken en büyük sınav, sabır! Akrep burcunun bitmek bilmeden akan arzularıyla test olacaksın. Hırsını törpülemeyi öğrenmelisin. Bu konuda kötü bir karman var. 

Bu sınavı geçtikten sonra ise Kuzey Ay Düğümünün cennetine; hayatın ufak zevklerinin tadına varmaya, stabil ve net arzulara, berekete kavuşacaksın! Bunun için sabırlı, üretken ve kıymetbilen bir yapıda olman gerekiyor.

Kuzey Ay Düğümün İkizler burcunda, Güney Ay Düğümün Yay burcunda çıktı!

Bunu meali de şu ki;

Senin bu hayattaki en büyük sınavın kendi zihninle olacak. İletişim konusunda kötü bir karma ile dünyaya geldiğin için sık sık yanlış anlaşılman olası. Bunun için önce Güney Ay Düğümünün İkizler vurgusunu ortadan kaldırmalı ve sık sık not tutmalı, iyi bir dinleyici olarak detaylara değer vermelisin.

Ancak bu sınavı verdikten sonra o büyük resmi görebilen zihnini başkalarıyla paylaşabileceksin ve hayat yolunda başarılara koşarken; bir taraftan da diğer insanlara ışık olacaksın!

Kuzey Ay Düğümün Yengeç burcunda, Güney Ay Düğümün Oğlak burcunda çıktı!

Bunu meali de şu ki;

Senin bu hayattaki sınavın sevgi! Geçmişinle barışmalı, affetmeyi ve yeniden sevmeyi öğrenmelisin. Zamanında yaşanan acılar sert bir kabuk oluşturmana sebep olmuş; lakin o kabuğu kırmak senin bu hayattaki kurtuluşun olacak. 

'Yuva'ya dönüş için, önce yola çıkmalısın. Bu da cesaret, tam bir Oğlak gibi kararlılık ve gerçekçilik gerektiriyor. Bir Oğlak gibi hayatı ele alıp, çok çalışıp sınavını verdikten sonra o güzel Yengeç yuvasına kavuşacaksın. Ruhunun kurtuluşu da orada olacak!

Kuzey Ay Düğümün Aslan burcunda, Güney Ay Düğümün Kova burcunda çıktı!

Bunu meali de şu ki;

'Hamdım, piştim, yanıyorum' dercesine önce alev alev yanman, egonu yok etmen lazım! Ardından, küllerinden kalanlar arasında o ışıltılı kalbini bulacaksın ve şişkin egoyu değil; kendi asıl öz değerini bulacaksın. Kendini sevmeyi baştan öğreneceksin!

Bu süreçten önce geçmen gereken sınav ise tamamen yardımseverlik üzerine... Başkalarının ihtiyaçlarını, kendi arzularının önüne koyup, fedakar oldukça azalmayacak ve çoğalacaksın. Aslan'ın o cennetine bu şekilde ulaşacaksın!

Kuzey Ay Düğümün Başak burcunda, Güney Ay Düğümün Balık burcunda çıktı!

Bunu meali de şu ki;

Sen bu hayatta öyle ya da böyle bir şekilde mükemmelliğe ve saflığa ulaşmalısın. Tertemiz bir vicdan ile huzur içerisinde olmalısın. Ama önce geçmen gereken bir Güney Ay Düğümü var; o da Balık'ta. Demek oluyor ki tıpkı bir Balık gibi fedakar olmalısın. Affetmeyi öğrenmeli ve insanları yargılamamayı, herkesi olduğu gibi kabul etmeyi, kendini de affedene kadar tekrarlamalısın.

Ardından o Başak'ın tertemiz cennetine, mükemmelliğe ulaşacaksın. Bereket ve bolluk da seninle olacak!

Kuzey Ay Düğümün Terazi burcunda, Güney Ay Düğümün Koç burcunda çıktı!

Bunu meali de şu ki;

Bu hayatta ilk vermen gereken sınav tamamen kendi benlik duygun ile alakalı olacak. Kendini, iradeni ve arzularını kabullenmelisin. Hayır demeyi öğrenmelisin. Varoluşuna odaklanmalı, azıcık bencil olmayı deneyimlemelisin.

Ardından ise Terazi'nin cennetine ulaşacak ve bütünlenme hissini karşındaki insanla yaşayacaksın. Önce kendini sevesin ki, ardından başka birini gerçekten de hakkını vererek sevebil! Her şey çok güzel olacak ama önce kendine sarılmalısın; o zaman doğru kişiyi sımsıkı sarmayı da öğrenmiş olacaksın!

Kuzey Ay Düğümün Akrep burcunda, Güney Ay Düğümün Boğa burcunda çıktı!

Bunu meali de şu ki;

Büyük hedeflere ulaşacağın bir hayattasın; lakin önce sabretmeyi öğrenmen lazım. Sabır senin için bu hayattaki en büyük sınav! Stabil olmalı, beklemeyi bilmeli ve az ile yetinmelisin. 

Ardından doğru zamanı beklediğin için kaçırmayacağın büyük fırsatlar karşına çıktığında, gerçek bir Akrep gibi hırs ile hedefine atılabileceksin. Büyük, çok büyük şeyler seni bekleyecek ve güzel dönüşümler yaşayacaksın. Yapman gereken şey hem basit, hem zor: Sabır!

Kuzey Ay Düğümün Yay burcunda, Güney Ay Düğümün İkizler burcunda çıktı!

Bunu meali de şu ki;

Bu dünyaya katabileceğin çok şey var; sen bilge bir ruhla doğmuşsun ve önceki hayatından bir çok öğretiyi ruhunun en derinlerinde saklıyorsun. Bunları ortaya çıkarabilmek için ise vermen gereken bir sınav var: Büyük resmi görmek, detaylara takılmadan ufak hareketlerin arkasındaki esas motivasyonları ve fikirleri fark edebilmek... Bunu en iyi seyahat ederek ve farklı kültürdeki insanlarla tanışıp, ufkunu açarak yapabilirsin.

Ardından ise varacağın cennette herkese ışık olacaksın; yazar ruhlu olabilirsin. Yazdıklarının değer taşıması için de önce o filozofu içinden çıkartmalısın!

Kuzey Ay Düğümün Oğlak burcunda, Güney Ay Düğümün Yengeç burcunda çıktı!

Bunu meali de şu ki;

Sen bu dünyaya büyük şeyler için gelmişsin; büyük olmak için gelmişsin! Sadece bir lider olmak değil; adaleti sağlamak, korumak ve kollamak için de! Bunun için ise gireceğin sınav: Sevgi ve merhamet olacak. Başkalarını da kendi ailendenmiş gibi görmek, empati kurmak ve anlayış geliştirmek zorundasın. 

Bu sınavı verdikten sonra ise ulaşacağın Oğlak cennetinde, herkes eşit ve güvende olacak. Sen de dahil! Sevginin nasıl da mantıkla uyumlu olduğunu göreceksin. Sevilecek ama daha da önemlisi: Sayılacaksın!

Kuzey Ay Düğümün Kova burcunda, Güney Ay Düğümün Aslan burcunda çıktı!

Bunu meali de şu ki;

Bu dünyaya bir kurtarıcı gibi gelmişsin. Fedakar olacaksın, yardım edeceksin, insanları kendilerinden dahi kurtaracaksın! 

Lakin önce geçmen gereken bir sınav var ki; o da kendinle alakalı. Kimseyi kurtarmadan önce kendini kurtarmalı; insanları sevmeden önce kendini sevmeyi öğrenmelisin. Kendi değerinin farkına varmalısın. Ancak bundan sonra başkalarına da ışık olabileceksin. Vermek için zenginleşmeli, sevdiklerini kucaklayabilmek için büyümelisin!

Kuzey Ay Düğümün Balık burcunda, Güney Ay Düğümün Başak burcunda çıktı!

Bunu meali de şu ki;

Sen bu dünyaya hayallere dalmaya, insanlara yepyeni dünyalar yaratmaya, üretmeye ve güzellik saçmaya gelmişsin. Ama önce vermen gereken bir Güney Ay düğümü sınavı var! O da Başak ile alakalı, yani...

Önce emek vermeyi, hayallerden çok gerçeklere dönmeyi öğrenmelisin. Detayları görmezden gelmemeli ve bazı şeylerin boş verilmeyecek kadar ciddi olabildiğini kabullenmelisin. Önce gerçeklerle baş etmelisin ki, ardından Balık'ın o hayal alemi misali cennetine ulaşabileceksin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1048
304
188
99
70
63
59
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın