Görüş Bildir
Haberler
Aslında Göründükleri Gibi Değiller! Ekrandaki Hallerinden Tamamen Farklı Olduğunu Duyunca Şaşıracağınız Dünyaca Ünlü 15 Oyuncu

etiket Aslında Göründükleri Gibi Değiller! Ekrandaki Hallerinden Tamamen Farklı Olduğunu Duyunca Şaşıracağınız Dünyaca Ünlü 15 Oyuncu

Modern filmler, karizmatik duruşları ile herkesin ağzını bir karış açık bırakan kahramanlarla dolu. Birçoğu, kadınların ve erkeklerin yıllar boyunca rüyalarını süslüyor. Fakat ekrandaki halleri ile gerçek hayattaki duruşları tabii ki biraz farklı. Biz de sizler için gerçek hayatta filmlerde gördüğünüz gibi olmayan Hollywood oyuncularını derledik. Gelin birlikte bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Jason Momoa

1. Jason Momoa

Aslında Havaili olan, Amerikalı oyuncu Jason Momoa, filmlerde korkutucu görüntüsü ile çıkıyor karşımıza. Herkes onu Game of Thrones'taki savaşçı rolü ve Aquaman'deki rolü ile tanıyor. 

Fakat gerçek hayatta Jason Momoa, ekrandaki görüntüsünün tam tersi. Devasa boyutunun arkasında sürekli gülümseyen bir adam var. Eşi ve çocuklarıyla zaman geçirmeyi çok seven Jason, tam bir aile babası. Instagram paylaşımlarından gerçek hayatta nasıl olduğunu görebilirsiniz.

2. Jamie Dornan

2. Jamie Dornan

İrlandalı oyuncu Jamie Dornan'ı herkes Grinin Elli Tonu filminden tanıyor. Sosyal medya kullanmıyor, çünkü özel hayatını diğer insanlara göstermek çok hoşuna gitmiyor. Jamie'ye göre bir insan ne kadar açık olursa, o kadar çok nefret edeni olur.

Oyunculuk kariyerinin dışında, Dornan oldukça başarılı bir model. Kendisini Hugo Boss, Dior ve Calvin Klein reklamlarında görebilirsiniz. Boş zamanlarında yapmaktan en çok keyif aldığı şey ise çocuklarıyla zaman geçirmek ve golf oynamak. Jamie, en zevk aldığı şeyin ebeveyn olmak olduğunu söylüyor ve eşiyle yakında doğacak olan diğer bebeklerini bekliyorlar.

3. Tom Hardy

3. Tom Hardy

Tom Hardy görünüşü ile sürekli tehlikenin tam ortasında gibi duruyor. Fakat bir aile kurduktan sonra tamamen değişen Hardy artık sadece ekranda öyle gözüküyor. Bu arada Tom Hardy ve Leonardo DiCaprio çok yakın arkadaşlar, sürekli saçma sapan iddialara giriyorlar.

4. Jude Law

4. Jude Law

The Young Pope'daki rolüyle Jude Law, 46 yaşında olmasına rağmen oldukça çekici duruyor. Dizideki her bölümde kadınları biraz daha etkilemeye devam ediyor.

Gerçek hayatta ise Jude oldukça popüler. Farklı kadınlardan 5 tane çocuğu var, hala bekar ve bütün zamanını çalışarak geçiriyor. Çizdiği görüntü ile çok fazla ortak yönleri var. Modaya uygun giyiniyor, kadınların kalbini kırıyor ve birden hayatlarından kayboluyor.

5. Jake Gyllenhaal

5. Jake Gyllenhaal

Jake, dünyadaki en yakışıklı erkeklerden bir tanesi olarak anılsa bile hala bekar. 38 yaşında olan oyuncu hiç evlenmedi ve çocuğu da yok. Kısa bir süre önce Calvin Klein reklamında kızı ve eşiyle çok mutlu olan harika bir baba rolü oynadı. Bu role çok yakışıyordu, bu yüzden neden hala bekar olduğunu kimse bilmiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tom Hiddleston

6. Tom Hiddleston

Tom Hiddleston, sinema endüstrisinde birçok kez en seksi erkek seçildi. Yıllar önce Taylor Swift ile birlikteydi fakat daha sonra yollarını ayırdılar ve o zamandan beri özel hayatını saklamak konusunda oldukça başarılı. 

Tom Hiddleston kendisini tam bir kadın hakları savunucusu olarak tanımlıyor ve vaktinin büyük bir kısmını hayırseverlik için harcıyor. Çocuklara olan sevgisi onun diğerlerine yardım etmesini sağlıyor. Bu arada Tom gerçekten iyi bir dansçı.

7. James Franco

7. James Franco

Herkes James Franco'yu ekranlarda görmeye çok alışkın ama kimsenin bilmediği birçok yeteneği var. Örneğin, James birçok farklı dergide makale yazıyor ve müzikle ilgileniyor. Bunların dışında ücretsiz olarak sinema ve oyunculuk konusunda ders veriyor. 

James internet kullanmayı o kadar çok seviyor ki kadın fanları ile internet üzerinden iletişim kuruyor. James sürekli fotoğraf çekip paylaşmayı çok seviyor, çektiği bazı fotoğraflardan dolayı toplumdan tepki gördüğü için sosyal medya hesaplarını sildi.

8. Chris Hemsworth

8. Chris Hemsworth

Chris Hemsworth olmadan bir Marvel düşünülemezdi. Fakat gerçek hayatta dünyayı kurtarmıyor, Elsa Pataky ile evli ve 3 çocukları var.

Chris spor yapmaya ve sağlıklı yaşamaya bayılıyor. Bu hobilerinin oynadığı rollerden kaynaklı olduğunu düşünüyoruz. Boş zamanlarında ise kendi geliştirdiği mobil uygulama ile ilgileniyor. Bu uygulama insanların sağlıklı bir hayat sürmelerine yardımcı oluyor.

9. Kit Harington

9. Kit Harington

Merakla beklenen Game of Thrones'un son sezonunda Kit Harington karşımıza Jon Snow olarak çıkacak. Harington'ı çok fazla film ve dizide görmedik, çünkü oyunculuk kariyerine 2011 yılında başladı.

Oyuncu aristokrat bir aileden geldiği için İngiliz geleneklerine göre yaşamaya çalışıyor. Örneğin, 15. yüzyıldan kalan bir köşkte yaşıyor ve düğününü 12. yüzyıldan kalan bir kalede yaptı.

10. Leonardo DiCaprio

10. Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio olmadan bir film endüstrisi hayal edemiyoruz. 1989'da oyunculuk yapmaya başlayan Leonardo, hala basının ilgisine alışamadı. Kendisini sokakta bir şapka ya da gözlük olmadan görmeniz pek mümkün değil. 

Özel hayatını düzene sokmak isteyen oyuncunun, 44 yaşında olmasına rağmen henüz ciddi bir ilişkisi olmadı. Leonardo, popülerliğini hayırlı şeyler için de kullanıyor. Hayır kuruluşlarına yardım ediyor ve ekolojik problemlere dikkat çekmeye özen gösteriyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ryan Gosling

11. Ryan Gosling

Ryan Gosling, The Notebook filminde oynadığı 'romantik erkek' rolü ile herkesi kendine aşık etmeyi başardı. Filmden sonra ise hayatının aşkı Eva Mendes ile tanıştı. Eva Mendes'e göre Ryan çok ilgili bir baba ve eş.

Çocukları olduktan sonra iki oyuncu da hayatlarının akışını yavaşlattı. Çocuklarını ve özel hayatlarını toplumdan saklamaya karar verdiler. Hollywood'un diğer oyuncuları gibi Ryan da yardım kuruluşlarında yer alıyor, kendi kurduğu restoranıyla ilgileniyor.

12. Bradley Cooper

12. Bradley Cooper

Dillere destan olan Grammy performansından sonra Bradley Cooper artık sadece oyunculuğu ile anılmıyor. Artık oyunculuk yeteneğinin dışında iyi bir müzisyen olduğunu da biliyoruz. Bradley Cooper ekranlarda sürekli gülümsüyor fakat iş arkadaşlarına göre gerçek hayatta o kadar kendine güvenen bir duruşu yok. 

Bradley Cooper resmi olarak evli değil fakat bütün dünya Irina Shayk'a olan aşkını biliyor. Çiftimizin bir de kızları var. Bradley baba olmaktan çok mutlu ve bu durum için 'Artık işimden daha değerli bir şeyim var.' diyor.

13. Tom Hanks

13. Tom Hanks

Tom Hanks'i bugüne kadar beyaz perdede genellikle ciddi rollerde izlesek de kendisi özel hayatında çok eğlenceli ve neşeli bir insan. Nazik ve yumuşak kalbinden söz etmiyoruz bile. Rita Wilson'la kurdukları sakin ve mutlu hayat hepimizin gözlerinden kalpler fışkırtacak cinsten.

Tom Hanks'in çok farklı uğraşları olduğunu da es geçmeyelim. Kendisi gerçek anlamda bir daktilo meraklısı. Hanks'in koleksiyonunda 250'den fazla daktilo var ve her geçen gün bu koleksiyona yenilerini ekliyor.

14. Josh Duhamel

14. Josh Duhamel

Las Vegas dizisiyle hayatımıza girip bir daha da çıkmayan, romantik komedi filmlerinin vazgeçilmez yüzü, dünyalar yakışıklısı Josh Duhamel'i öve öve bitiremeyiz herhalde.

Fergie ile olan evliliğini 2017 yılında sonlandırmış olsa da, aralarındaki bağ hala ilk günkü gibi sağlam. Oğulları Axl Jack için sık sık bir araya gelen ikili, birbirlerine olan saygı ve sevgisini hiç kaybetmemiş. İmrenmemek elde değil...

15. Ryan Reynolds

15. Ryan Reynolds

Ryan Reynolds Hollywood'un en şahsına münhasır insanı desek abartmış olmayız herhalde. Green Lantern filminde yaşadığı hüsranla süper kahramanlıktan erken yaşta emekli olmaya karar verse de Deadpool sayesinde o kulvara başarılı bir dönüş yaptı.

Şu an kariyerinin zirvesinde olan Ryan Reynolds'ın özel hayatı da aynı derecede başarılı. Blake Lively ile olan evliliği ve ikilinin muhteşem uyumu göz dolduruyor. Sosyal medya hesaplarını takip ediyorsanız, ne demek istediğimizi anlamışsınızdır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
280
127
86
33
11
9
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bengi Muftuoglu

aaaaa oysa ki ben hepsini filmlerde, dizilerde nasillarsa oyle saniyodummmm vayyy vayyyy:))

Esthetician

Bunlar gayet normal şeyler. Tabi bizim millette televizyonda gördükleri insanların hayatlarını nirvana da görme huyu vardır biraz.

Burcu Kurt

9-Kit Harington türkiye de yaşasaydı cihangirli olurdu.