Görüş Bildir
Haberler
Aşkın Tarifi 'Taylan' Alper Saldıran Kimdir? Alper Saldıran Nereli, Kaç Yaşında?

Aşkın Tarifi 'Taylan' Alper Saldıran Kimdir? Alper Saldıran Nereli, Kaç Yaşında?

Yapımını NTC Medya'nın üstlendiği Aşkın Tarifi dizisi bu Akşam saat 20.00'de Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.  Yönetmen koltuğunda Deniz Koloş'un oturduğu, senaryosunu ise Leyla Oter ve Doruk Erengül'ün kaleme aldığı Aşkın Tarifi'nde Taylan karakterine hayat veren Alper Saldıran'ın kim olduğu merak ediliyor. Peki, Alper Saldıran kimdir? İşte Alper Saldıran hakkında bilinmesi gerekenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşkın Tarifi'nin Taylan'ı Alper Saldıran Kimdir? Alper Saldıran Kaç Yaşında?

Aşkın Tarifi'nin Taylan'ı Alper Saldıran Kimdir? Alper Saldıran Kaç Yaşında?

Alper Saldıran, 16 Eylül 1984 tarihinde İstanbul'da doğmuşture öğretmenidir. Daha anaokuluna giderken piyeslerde oynamaya başladı. İlkokulda da devam etti. Ortaokul yıllarında müziğe ilgisi başladı; 2. sınıfta aldığı elektrogitarıyla 2 yıl boyunca ilgilendi. Daha sonra da bateri almış. Turizm Lisesinden mezun oldu. Conrad Otel'de staj yaparken bir reklâm yönetmeni ile tanıştı reklam filmlerinde oynamaya başladı.

Liseden sonra Marmara Üniversitesi Turizm Bölümü'nde iki sene okudu. Bu arada üniversite döneminde, Turgut Özakman'ın 'Fehim Paşa Konağı' adlı oyununda Yusuf karakterini canlandırdı; bu rolüyle Üniversiteler Arası Tiyatro Yarışmasında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü aldı. 2004 yılında da Marmara Üniversitesinde hala öğrenci iken Berna Laçin, Mustafa Uğurlu, Esra Akkaya'nın oynadığı 'Bir Dilim Aşk' dizisinde bölüm oyuncusu olarak yer aldı.

2005 yılında Marmara Üniversitesinden ayrılarak Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Tiyatro bölümünde burslu olarak okumaya başladı. Daha 1. Sınıftayken 'Son Dünya' adlı tiyatro oyunda görev aldı. Ertesi yıl 'Babil Kulesi' adlı tiyatro oyununda rol aldı. Okul bitmeden 2007 yılında 'Kara İnci' dizisinde ve 2008 yılında 'Derman' dizisinde oynadı.

2009 - 2010 yılları arasında 'Melekler Korusun' adlı dizide Özge Özpirinçci, Selin Şekerci, Rojda Demirer, Hümeyra, Avni Yalçın ile birlikte oynadı.

2011 yılında yönetmenliğini Ömer Vargı'nın yaptığı 'Anadolu Kartalları' filminde Üsteğmen Fatih Karakuş rolünü canlandırarak; Engin Altan Düzyatan, Çağatay Ulusoy, Özge Özpirinçci, Hande Subaşı, Alpay Kemal Atalan, İsmail Filiz ile birlikte oynadı.

2013 yılında 'Beni Böyle Sev' adlı dizide Zeynep Çamcı, Eda Ece, Burcu Biricik, Selen Uçer, Altan Gördüm, Lale Mansur, Güven Kıraç ile oynadı.

Alper Saldıran, Yeditepe Üniversitesinden okul arkadaşı Pınar Tuncegil ile 2013 yılında evlendi.

Alper Saldıran Rol Aldığı Yapımlar?

Alper Saldıran Rol Aldığı Yapımlar?
  • Bir Dilim Aşk - Burak - 2004

  • Kara İnci - Seçkin - 2007

  • Derman - Tuna - 2008

  • Melekler Korusun - Barış - 2008

  • Yerden Yüksek - Feyyaz - 2010

  • İnsanlar Alemi - Can - 2012

  • Böyle Bitmesin - Konuk Oyuncu - 2013

  • Beni Böyle Sev - Ömer - 2013-2015

  • Kalbim Ege'de Kaldı - Mustafa - 2015

  • Aşk ve Gurur - Murat - 2017

  • Bir Aile Hikayesi - 2019 - Erdem Beyaz

  • Jet Sosyete - 2020 - Tuncay (konuk oyuncu)

  • Masumlar Apartmanı - 2020 - Uygar

  • Aşkın Tarifi - 2021 - Doktor Aşk/Taylan Günebakan

Aşkın Tarifi Konusu Nedir?

Aşkın Tarifi Konusu Nedir?

Kendi halinde bir kebap ustası olan Fırat kaderiyle oynayan ünlü yaşam koçu Doktor Aşk'a dersini vermek ister. Fırat'ın öfkeyle çıktığı yolculuk, onu bir Fransız restoranına sürükler. Geçmişte Fransız mutfağında iyi bir şef olan Fırat, tutkunu olduğu mutfağa yeniden kavuşurken; restoranın sahibi, güzeller güzeli Naz Soyluer sayesinde de gerçek aşkla tanışır. Doğu ve batı mutfaklarını harmanlayan, yemek sihirbazı Fırat Şef, herkesi şaşkına çevirecek tarif defterinde bir tek Aşkın Tarifi olmadığını anlayacaktır. Tarifsiz bir aşk yolculuğuna çıkan Fırat, Doktor Aşk'a. aşk dersi verebilecek mi? Yoksa ava giderken avlanacak mı? Fırat, Aşkın Tarifini bulabilecek midir. ya da Aşkın Tarifi var mıdır?

Aşkın Tarifi İlk Bölüm Fragmanı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın