Görüş Bildir
Haberler
Aşkın Tarifi 8. Bölüm Fragmanı

Aşkın Tarifi 8. Bölüm Fragmanı

Müge Kakşi
29.07.2021 - 23:45

Aşkın Tarifi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Fırat'ta Naz'da oldukça üzgünken Naz'a Hazım, Fırat'a ise Sultan destek verir. Naz parmağında yüzüğü çıkarırken Fırat Asuman ile olan ilişkisini bitirir. Asuman'ın Taylan'ın programına katılması Taylan'ın işine gelirken Naz her şeyi öğrenmeden Fırat yetişmeye çalışır. İşte Aşkın Tarifi 8. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşkın Tarifi Son Bölüm Özeti

Aşkın Tarifi Son Bölüm Özeti

Naz’ın, Fırat’ın bilgisayarında kendisiyle ilgili dosyayı görmesi, ikili arasındaki gerilimi iyice arttırır. Naz’ın Fırat’la ilgili hissettiği güvensizlik duygusu, daha da büyür. Fırat, dönülemez bir yola girdiğini düşünürken, yardımına yetişen sürpriz biri sayesinde, Naz’ın güvenini kazanmak için yeni bir yol bulur. Böylece, Taylan’ı da alt edebilecektir. Taylan da Fırat’a karşı boş durmaz. O da Feza’yı kendi safına çekerek, Fırat’tan habersiz, ona karşı bir atağa geçer.

Taylan’ın Feza’yı kullanarak kurduğu plan, iki taraf arasındaki iplerin daha da gerilmesine sebep olacaktır. Üstelik Taylan’ın kariyerini tazelemek için yaptığı başka plan da yine Fırat’la yollarının kesişmesine sebep olur. Fırat’ın planındaki bir son dakika gelişmesi, Naz’la Fırat’ın arasını biraz da olsa yumuşatır. Ancak, Naz’ın Fırat hakkında öğreneceği bir bilgi, Naz’ın Fırat’a karşı olan duygularını tekrardan sorgulamasına neden olacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın