Görüş Bildir
Haberler
aşk'ın normalliği.

aşk'ın normalliği.

Yusa Gümülcine
20.03.2015 - 00:30 Son Güncelleme: 21.03.2015 - 18:52

Aşk...

Aşk her dilde aynıdır. Din,dil,ırk dinlemez. Ne destanlar yazılmıştır uğruna, ne şiirler,ne şarkılar. Hep aynı şeyi anlatırlar aslında,anlam veremedikleri bu tuhaf duyguyu.

Herşey gibi aşk başlar ve biter tabi bitmemesi dileğiyle :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Herkes mükemmel bir tanışma yaşamıştır. Kimse 'yoooo bizim tanışmamız çok sıradandı.' demez.

Sonra klasik kahve içmeye davetler başlar.Yakınlaşmak,konuşmak,biraz daha zaman geçirmek için.

sonra sinemalar falan başlar. Hani ilk el tutmalar ilk öpüşmeler falan hep buralarda gerçekleşir.

baktılar gördüler herşey çok güzel gidiyor hemen sevgili kıyafetleri falanlar filanlar başlar.

birlikte geçirilen zamanlar gittikçe artmaya başlar. Birlikte değillerken yaşamıyormuş gibi hissetmeler,üzüntüler,moral bozuklukları bu dönemde devreye girer.her saat her dakikayı birlikte geçirmeye başlarlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

çok fazla birlikte zaman geçirmek iyi olduğu kadar kötüdür de aynı zamanda. 

Sevmedikleri yönleri çıkar karşılarına ve ufaktan tartışmalar başlar. kural koymalar,yapma etme demeler,beğenmemeler ve kıskançlığın doruğa çıktığı dönemdir bu dönem.

ve şiddetli kavgalara bırakır aşk yerini.Kısa bir ayrılık ya da ara verme diye tabir edilen zamana girer ilişki.

Gerçekten seven taraf ağlar,bunalıma girer,evden çıkmaz onu tanıyan kimseye gözükmez,karşılaşsa da içinde bulunduğu durumu söylemez iyi olduklarından bahseder.Zamanın geçmesini ve tekrar eskide oldukları gibi olmalarını ister.

sevemeyen taraf için ise durum çok farklıdır. O gözyaşı dökme yerine kurtlarını döker.Partiler eğlenceler onun için bulunmaz fırsat olmuştur ve sevgilisi aklına bile gelmez olur.

artık son a yaklaşılıyordur ve iki seçenek kalır geriye.ya ayrılık olacaktır ya da sonsuza kadar beraberlik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

eğer iki taraf seviyorsa son kaçınılmazdır.Sonsuzluk başlar ilişkilerinde. yalnızlığı hazmedemezler.Birlikte uzun yıllar geçirmek isterler ve son mutlu son gerçekleşir. Keske her sevenin sonu böyle olsa fakat madalyonun diğer yüzü de vardır.

ilişki biter ve herkes yoluna gider.Yaşananlar,o güzel günler falanlar filanlar bitmiştir.kısacası onca zaman heba olmuştur.Yeni yol çizeceklerdir kendilerine. İyi ya da kötü bir yol kimse bilemez.Bilinen şey; birlikte güzel zamanlar geçirilen bir insan varken kendi egolarına yenik düşen,kendi kendilerine problemler çıkartan insanların yalnız kaldığı gerçeğidir.

Aslında herkeste aşk aynıdır.Herkes sever,herkes kıskanır. Herkes hayal kurar,herkes mutlu olsun ister. Herkes BAŞARAMAZ... Diliyorum ki siz sevgilinizin kıymetini bilin ve ona biraz saygı gösterin. Bitirmek yerine mücadele etmeyi seçin. Unutmayın ki 'aşk paylaştıkça çoğalır.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın