Görüş Bildir
Haberler
Aşıkken Yapılan Bir Çok Hata

Aşıkken Yapılan Bir Çok Hata

Kadınon.com
15.09.2014 - 16:15 Son Güncelleme: 15.09.2014 - 16:20

İlişkinizin ilk anlarını, o aşkla dolu günleri hatalarla geçirmemek için yazımızı okumanızda fayda var…

Aşk, tıpkı bazı benzetmelerdeki gibi geçici bir delilik hali… Bu halin içerisindeyken ne yaptığınızı çok fazla sorgulamaz, etrafınızdaki insanların uyarılarını ise duymazdan gelirsiniz. Taa ki, büyü bozulana ve aşkın dışına çıkana kadar. İlişkinizin ilk anlarını, o aşkla dolu günleri hatalarla geçirmemek için yazımızı okumanızda fayda var…

İşleri ertelemek

Aşıkken sevgilinizi görmek için işlerinizi tamamlamadan işten erken çıkmanız, onunla tüm gece konuşmak uğruna sabah işe geç kalmalarınız iş hayatınızı tehlikeye sokabilen, mantıksız davranışlardır. Kariyerinize zarar gelmemesi için aşkınızı ve işinizi birbirinden ayırıp bir dengeye oturmanız ikisinde de sizi başarı sağlar.

Arkadaşlardan uzaklaşmak

İlişkiniz ilk başladığında tabii ki sevgilinize biraz zaman ayırmanızın zararı yok. Ancak kendinizi arkadaşlarınızdan izole etmek, onlarla görüşmemek ve tüm vakitlerinizi sevgilinizle geçirmeniz büyük bir hatadır. Sevgilinizle ayrılabilirsiniz ancak dostlarınız size ömür boyu eşlik edecek, bunu unutmayın.

Dövme yaptırmak

Aşkınızı kimseye kanıtlamak ya da göstermek zorunda değilsiniz. Sevginizi davranışlarınızla göstermeniz yeterli. Bunun için sevdiğiniz adamın adını ya da isminin başharfini dövme yaptırmanız gerekmiyor. Unutmayın hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. Aşkınızın da bir ömür boyu süreceği asla belli değil.

Sadece onun hobileriyle uğraşmak

Playstation ya da satranç oynamak çok keyifli olabilir. Ancak ilginizi çekmeyen hobilerine katılmanız sizi de zor durumda bırakabilir. Özellikle yamaç paraşütü gibi ekstrem sporlara ilgi duyuyor ve hoşlanmadığınız halde sizi de dahil etmeye çalışıyorsa yanlış yoldasınız demektir. İkinizin de yaparken zevk alacağı hobiler edinmek ilişkiniz için en mantıklısıdır.

Seks fantezilerini gerçekleştirmek

Burada sizin de hoşlandığınız fantezilerden bahsetmiyoruz. Partnerinizin sizi yapmaya zorladığı seks pozisyonları ya da fantezilerine sırf ona aşık olduğunuz için katlanmak zorunda değilsiniz. Sırf o mutlu olacak diye sizi mutsuz edecek şeyleri yapmayı reddedin.

Kaynak: http://www.kadinon.com/ask-iliskiler/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın