Görüş Bildir
Haberler
As Bayrakları As: Son Yılların En İyi Yerli Oyunları

As Bayrakları As: Son Yılların En İyi Yerli Oyunları

Yerli yapımcıların değiştiği ve geliştiği bir dönemde yer alıyoruz. Son zamanlarda çıkan yerli oyunlar arasında dikkatleri çeken yapımlar da yer alıyor. Özellikle Cultic Games önderliğinde yeni çıkan Cats and the Other Lives ve yılların eskitemediği serinin yeni oyunu Mount & Blade II: Bannerlord gibi yapımlar milli duygularımızı kabartıyor!

İşte karşınızda son dönemlerde çıkmış en iyi yerli yapımlar;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. TFM: The First Men

1. TFM: The First Men

İstanbul merkezli Gathering Tree stüdyosu tarafından geliştirilen TFM: The First Men, ilk insanların hikayelerini baz alan güzel bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Henüz 2 Kasım'da piyasaya sürüldü ve şu an erken erişimde bulunuyor. Aslen bir koloni oluşturma ve onu yönetme oyunu olan TFM, şirin grafikleri ve harika atmosferiyle ön plana çıkıyor.

2. Monochroma

2. Monochroma

Yine İstanbul'dan bir ekip karşımıza çıkıyor. Nowhere Studios'un Limbo'dan esinlendiği Monochroma, siyah-beyaz görselliği ve zengin hikayesiyle ön plana çıkıyor. İçerisinde türlü bulmacalar, gizemler, alt metinler ve keyifli platformlar yer alıyor. Kesinlikle oynanması gereken bir yapım.

3. TARTARUS

3. TARTARUS

TARTARUS aslında bir bulmaca ve macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Türk geliştirici Abyss Gameworks tarafından geliştirilen oyun, Unreal Engine 4 motoru kullanıyor. Oyuncuları 2230 yılındaki maden ve araştırma gemisi olan Tartarus'a konuk ediyor.

4. Remnants of Naezith

4. Remnants of Naezith

Herkesin bol bol övmesi gereken bir oyun Remnants of Naezith. Tolga Ay tarafından geliştirilen bu platform oyunu, Steam'de olumlu yorumlar almayı başarıyor. Hızlı dinamiği ile oyuncuları bir hayli zorlayan yapımda bedenini eskiden yaşamış bir yıldırım ejderhası ile paylaşan Kayra ile oynuyorsunuz.

5. Stygian: Reign of the Old Ones

5. Stygian: Reign of the Old Ones

Cultic Games'in ilk oyunu olan Stygian: Reign of the Old Ones, Lovecraft temasına sahip ve içerisinde rol yapma unsurlarını barındıran çok başarılı bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Dünyanın artık ölü bir gezegene dönüştüğü zengin anlatıma sahip bu oyun, yerli oyun furyasının en başarılıları arasında geliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ephesus

6. Ephesus

Ephesus, aslen bir hayatta kalma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Roma İmparatorluğu'nun Batı Ege kıyılarında geçen macerada Hector Remus adlı bir karakteri canlandırıyorsunuz. Avlanmak, inşa etmek ve hayatta kalmak. The Pack Studios tarafından geliştirilen ve 2021'de çıkış yapmış bu oyunun hala erken erişimde yer aldığını söyleyelim.

7. Cats and the Other Lives

7. Cats and the Other Lives

Cultic Games'in henüz çiçeği burnunda yapımı Cats and the Other Lives, ev kedisi Aspen'in gözünden dağılmış bir ailenin yeniden bir araya gelmesini konu alıyor. Pixel Art grafikleri ile oldukça dikkat çeken bu yapım son dönemlerde çıkan yerli oyunlar arasında en dikkat çekenler arasında yer alıyor.

8. Mount & Blade II: Bannerlord

8. Mount & Blade II: Bannerlord

Anlatmaya gerek var mı bilemiyoruz. Yıllardır bizlerin arasında olan TaleWorlds Entertainment'in efsanevi serisinin yeni oyunu Mount & Blade II: Bannerlord. Henüz yeni erken erişimden çıkmış olmasına rağmen göğsümüzü kabartmayı başarıyor.

İlginiz Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
_.suleyman07

Her oyun güzeldir herkes kendi oynunu oynar ben de seviyomas bayrakları as o sevenler sever sevmiyenler oynamaz hepsi güzeldir