Görüş Bildir
Haberler
Gerçek Bir Alfa! Valve Call of Duty İçin Anlaşmalara Gerek Duymuyor

Gerçek Bir Alfa! Valve Call of Duty İçin Anlaşmalara Gerek Duymuyor

Geçtiğimiz günlerde Microsoft, Nintendo ile anlaşarak Call of Duty oyunlarının Nintendo konsollarda oynanabilmesinin önünü açmıştı. Bu hamle ile birlikte CoD serisi Nintendo platformlarında oynanabilir olacak ve daha büyük bir kitleye ulaşacak. Ancak Valve'ın CEO'su Gabe Newell Microsoft ile böyle bir anlaşmaya ihtiyacı olmadığını düşünüyor. Detaylar haberimizde.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tüm platformlarla anlaşma sağlandı.

Tüm platformlarla anlaşma sağlandı.

Microsoft'un Activision Blizzard'ı satın almasının ardından oyun sektöründe bir deprem yaşanmıştı. Call of Duty gibi çok büyük bir kitleye sahip oyunu elinde bulunduran Microsoft cephesi konsol satışları açısından da Xbox Series S/X konsolları ile öne geçmişti. Bu durum Sony'yi rahatsız etse de iki taraf arasında keskin bir gerginliğe sebep olmamıştı bu durum. Hatta yakın zamanda Sony ve Microsoft 10 yıllık anlaşma imzalamıştı.

Ancak Gabe'in endişesi yok.

Ancak Gabe'in endişesi yok.

Valve'ın kurucu üyesi ve CEO'su Gabe Newell'ın ise konu hakkında Sony gibi endişeleri yok. Hatta Microsoft ile yapılacak olan anlaşmalara gerek duymadığını da belirtiyor. Call of Duty oyunlarının senelerdir Steam üzerinden oynanabilir olduğu da onun güvendiği nokta olabilir.

İşte IGN'in konu hakkındaki tweet'i. 👇

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın