Görüş Bildir
Haberler
Artık Dünyada Aranıyor: Sedat Peker’in Kırmızı Bülteni Değişti

Artık Dünyada Aranıyor: Sedat Peker’in Kırmızı Bülteni Değişti

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in avukatı olan Ersan Barkın, daha önce Peker için çıkartılan kırmızı bültenin genişletildiğini açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Belli ki bir şeyler değişiyor’

‘Belli ki bir şeyler değişiyor’

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Sedat Peker’in avukatı şunları söyledi;

'Sayın Sedat Peker hakkında, Anadolu 16.ACM ve Bursa 5.ACM'nin talebiyle Interpol tarafından sadece 'savunması alınmak üzere' çıkarılan kırmızı bültenin, 'tüm dünyada aranıyor' biçiminde kapsamının genişletildiğini öğrendim bugün. Belli ki bir şeyler değişiyor...”

‘Emre Olur çay getiriyordu’

‘Emre Olur çay getiriyordu’

Sedat Peker'in yanında 7 ay, kendi ifadesinde de belirttiği gibi, çay ikramı, telefonlara yanıt vermek gibi görevlerde bulunan Emre Olur; Peker'in 'kara kutusu', 'sağ kolu', 'basın danışmanı' diye getiriliyor ve basın mensupları başta olmak üzere korku iklimi yaratılmaya çalışılıyor.”

‘Üst akıl demekten başka bir aklıma gelmiyor’

‘Üst akıl demekten başka bir aklıma gelmiyor’
İçeriğin Devamı Aşağıda

“Sahiden son 15 gündür neler oluyor? Ne oldu, ülkede ve dünyada ne değişti? Kırmızı bülten, Emre Olur'un gözaltına alınması, yaşanan cinayet, Sedat Peker hakkında alınan yeni yakalama kararı... 17 yıllık avukatım, memleket halini yıllardır takip ederim. Ben anlayamıyorum. Gelişmelerin tümü kendi ülkemizle ilgili olsa, Sedat Peker'in paylaşımlarından rahatsız olanlara bağlayacağım. Paylaşımların önünü kesme, sonrasında yorum ve haber yapan gazetecilerin çekinmesini sağlama çabası olarak açıklayacağım. Ama meseleye Lyon/Interpol de girince! Dosyada 20'den fazla tutuklu varken sadece savunmasını almaktan ibaret kırmızı bültenin, tüm tutukluların tahliyesi sonrasında Interpool tarafından uluslararası yakalamaya dönüştüğünü göz önüne aldığımda 'üst akıl' filan demekten başka aklıma bir şey gelmiyor.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
117
67
43
21
20
18
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Theo

Zalim ısrarla zulme devam ediyorsa,bilinki sonu yakındır. Hz.Ali.

U Efekent

ali'nin çoğu dediği çıkmıyo aga.

ömer

Reyiz başına bir iş gelmeden sal ne varsa elinde bırak youtuberlığı akıt gelsin

ömer

Seni kurtaracam bu hayattan evinin kadını çocuklarının anası olacaksın yavrucuğum 🥃🥃

mrspock

Bu çürük raporlu reis "oluk oluk kanları akıtacağız" dediğinde kimsenin sesi çıkmadı. Bir tane savcı bir tane hükümet görevlisinin hayırdır