Görüş Bildir
Haberler
Artık Dolar Üzerinden Para Kazanmak İsteyenler Buraya! Yurt Dışında İş Arayanlar İçin Online Siteler

Artık Dolar Üzerinden Para Kazanmak İsteyenler Buraya! Yurt Dışında İş Arayanlar İçin Online Siteler

Yurt dışında iş bulup yerleşmek hayal olmasın. En azından şimdilik. Hem de Türkçenizle. Avrupa'da bazı işyerlerinin Türkçe bilen eleman aradıklarını biliyor muydunuz?  Online sitelerden yurt dışında kolaylıkla iş bulabilir ve burada kazandığınızdan çok daha fazla para kazanabilirsiniz. Bu içeriğimiz memleket hasreti çekmek isteyenler için.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jobs

Jobs

Jobs yurt dışında iş imkanı sunan online bir site. Üstelik sadece yabancı dil değil, Türkçe iş imkanları da sunuyor. Detaylı bir şekilde iş açılımını, konumunu, maaşını, beklentilerini kolayca öğrenebilirsiniz.

indeed

indeed

indeed yurt içi ve yurt dışı ilanlar içeren bir site. Türkçe işler de bulunmaktadır. Tüm dünyadan kendi kriterlerinizi belirleyip, özgeçmişlerinizi de yükleyip iş verenlerle paylaşabilirsiniz.

Upwork

Upwork

Upwork, Yurt dışında Türkçe iş imkanları da sağlayan online bir site. Web geliştirme, mobil geliştirme, tasarım, animasyon, yazarlık, editörlük, çevirmenlik, sosyal medya gibi birçok alanda hizmet veren geniş bir ağdır.

Monster

Monster

Monsterise yurt dışında iş arayanlar için çeşitli kaynaklardan iş ilanlarını listeliyor. Ayrıca Türkçe iş ilanlarda bulunmaktadır. Online olarak iş ilanlarını inceleyebilir, iş başvurusu yapabilirsiniz.

amazonjobs

amazonjobs

amazonjobs.com diğerleriyle benzer özellikler gösteriyor. Türkçe bilen çalışanlar da arayan, iş ilanları bulmakta mümkün.

İçeriğin Devamı Aşağıda

LIONBRIDGE

LIONBRIDGE

Türkiye'de de faaliyet gösteren LIONBRIDGE en çok işçi istihdam eden ikinci şirkettir. Türkçe bilen çalışanlar da arayan iş ilanları da içinde yer almaktadır. Tercüme, yapay zeka eğitimi, ürün yerleştirme gibi konularda teknolojik çözümler bulmaktadır.

cpl

cpl

cpl.com birçok ülkede diğer platformlar gibi yurt dışı iş imkanı sağlıyor. Aynı zamanda yurt dışında Türkçe kriterleri olan iş ilanları da mevcut.

glassdoor

glassdoor

Glassdoor.com iş bulma konusunda ve şirketlere istihdam sağlama konusunda oldukça başarılı bir platform. Türkçe bilen, çalışan arayan şirketlerin ilanını da görmek mümkün. En yeni iş ilanlarına ulaşmanız ve iş hakkındaki bilgilere ulaşmanız da oldukça kolay.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
15
3
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
celineee

Ne kadar kolay birseymis gibi anlatmissiniz yaw, o sitelerde heryere basvurursun basvurmasina da, hani calisma/oturma izni? Sirketlerin sizin icin calisma iz... Devamını Gör

Ali Ihsan Arıkan

Burada bahsi geçen işlerin bir çoğu home office işler sanırım, okuduğum kadarıyla öyle. Onun dışında Aslında kolay gitmesi. Şirket size davetiye gönderiyor,... Devamını Gör

cenigz han

Herşeyi geçtim, tamam belki Türk müşteriler ile daha kolay iletişim için de Türkçe şartı arıyorlardır da, patronla da mı Türkçe konuşacaksın, illa ki o ülken... Devamını Gör

nukkummatti

hint fakirlerinden daha kötü duruma düştük ya yazacak kelime bulamıyorum.