Görüş Bildir
Haberler
Arkadaşlarınla Olan İlişkine Göre Onlarla Oynadığın En İyi Oyunu Söylüyoruz!

Arkadaşlarınla Olan İlişkine Göre Onlarla Oynadığın En İyi Oyunu Söylüyoruz!

Çöz ve öğren!

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Arkadaşlarının ailesiyle tanışıyor musun?

4. Sevgililerinizle ilgili her şeyi birbirinize anlatır mısınız?

5. Sen yeni bir ilişkiye başlarken arkadaşların senin için neler yapar?

6. Arkadaşlarınla tartışmayı nasıl sonlandırırsınız?

7. Son olarak... Arkadaşlarını hiç ağlarken gördün mü?

Batak!

Batak!

Sen arkadaşarınla oyun oynamaya gittiğinde '52 yok mu batak atalım! ' diyen bir insansın. Koz saymak senin işin. Eşli oynamak isteyenler seninle eş olmak için can atıyor. Google'a batak yazınca senin adın ve soyadın çıkıyor. Bırak da insanlar seni oynarken izlesin ve senin gibi batak oynasınlar!

Tavla!

Tavla!

Tavla deyince akla senin adın geliyor. Arkadaşların seninle tavla oynamaya çekiniyor çünkü galip gelme şansları yok gibi! Mars senin için bir gezegenden daha çok şey ifade ediyor. 😂 Telefon galerin tavlayı koltuk altına alan arkadaşlarının fotoğraflarıyla dolu. İnsanlara bu oyunu sen öğret ki sana rakip olabilsinler...

Okey!

Okey!

Senin için bu oyun okey. 😂 Zekan ihtimalleri hesaplama konusunda çok iyi. Bunun yanına şans faktörü de eklenince bu oyunun kralı sen oluyorsun. Hiç şansım yok falan deyip bizi kandırmaya çalışma çünkü her el en az 1 tane okey sende. Yazlık akşamlarında balkonda oynanan okey masalarının vazgeçilmez oyuncularındansın.

Bilardo!

Bilardo!

Bu alemde bir Semih Saygıner bir de sensin be! Böyle bir hesap kitap biz hayatımızda görmedik. Tam yok artık bu sefer olmaz dediğimizde ağızlarımız açık bir halde kalıyoruz. Bu oyun senin için bir yaşam tarzı. Arkadaş ortamında bilardo denince akla direkt senin adın geliyor. Amerikan'da da 3 Bant'da da kral sensin!

Monopoly!

Monopoly!

Sen bu oyunun hastasısın hastası! O kadar iyi oynuyorsun ki arkadaşların oyunun sonucunu bildiği için artık senle oynamak istemiyorlar. Adeta mükemmel bir müteahhit edasıyla oynadığın bu oyun senin için dünyadaki en zevkli şeylerden bir tanesi.

Tabu!

Tabu!

Senden iyi olduğunu düşünen varsa çıksın hemen ortaya ama böyle birinin çıkması imkansız. Kelimeleri anlatırken o kadar rahatsın ki. Anlatan kişi de leb demeden sen leb demeden leblebiyi anlıyorsun. Arkadaşların bu oyunu oynamak istediğinde senle takım olmak için kavga ediyorlar :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
102
83
37
34
28
19
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

tabu çıktı ama ben hayatımda hiç tabu oynamadım :D

Mrt Özn

Tavla!