Görüş Bildir
Haberler
Arınç'tan AKP Grup Başkanvekili Turan'a: 'Boyundan Büyük İşlere Karışma, Sana Yazık Olur'

Arınç'tan AKP Grup Başkanvekili Turan'a: 'Boyundan Büyük İşlere Karışma, Sana Yazık Olur'

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi ve eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, kayyum ile görevden alınan eski Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ile ilgili sözlerine tepki gösteren AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan'a yanıt verdi. Arınç, 'Boyundan büyük işlere karışma, sana yazık olur' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi ve eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Bülent Arınç'ın, geçtiğimiz günlerde görevden alınan eski Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ile ilgili açıklaması partisi içerisinde tartışma yarattı. Arınç'ın, Türk ile ilgili 'Terörle alakası yoktur. Barış olsun isteyen biridir' değerlendirmesine AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, 'Hadi oradan' diyerek tepki gösterdi. Turan'ın bu çıkışına, Arınç'ın yanıtı sert oldu.

"Sivrisinek ısırığı kadar beni ilgilendirmez" 📹

'Boyundan büyük işlere karışma' diyen Arınç, “Sen zaman zaman böyle çıkışlar yapıyorsun. Sivrisinek ısırığı kadar beni ilgilendirmez. Sana yazık olur' dedi. Arınç şöyle devam etti:

'Herkes haddini bilsin. Ben de bileyim, Bülent Turan da bilsin, başka partilerin başka temsilcileri de bilsin.

Bülent Turan senin Çanakkale'deki seçiminde az da olsa bir katkım oldu. Ama sonra bütün Çanakkaleliler benden şikayetçi oldular 'Bu adamı başımızdan alın tekrar İstanbul'a gönderin' diye. Sen Çanakkale'ye layık bir milletvekilliği yap halkla ilişkilerini düzelt. Parti içerisinde de faydalı çalışmalarını çoğalt.'

Turan ne demişti?

Turan ne demişti?
İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Bülent Arınç'ın, Ahmet Türk ile ilgili değerlendirmesine tepki göstermiş ve şunları söylemişti:

'Biz ülke ayağa kalksın diye uğraşırken, terörle uğraşırken, çıkıp karşımıza ısrarla 'niye kayyım atadın, niye bunu yaptın' dediler. PKK’ya göz kırpan kim varsa o gözü oyacağız. Dün çıkmış bir ağabeyimiz, yok Ahmet Türk’ün terörle ilgisi yokmuş. Hadi oradan yahu. Hiçbir adam ezbere gerekçelerle, uyduruk gerekçelerle görevden alınmaz. Halkın seçtiğine saygı duyulur ama halk seçtiği zaman giderken kandilden yanına eş başkan koyarsan, halkın seçtiği iradeyi kandile teslim edersen, şehidin ailesini işten kovar da, aynı göreve bir terör zanlısını getirirsen, belediyenin tüm resmi kurumu olan makamından, kimliğinden, internet sitesinden Türk bayrağını çıkartırsan, sana devlet gelir, 'kalk oradan kardeşim der' ve kaldırır. Hiç kimse bana Ahmet Türk terörle ihtisaslı değil demesin.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
159
23
15
8
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

köpeklerin kardeşliği aralarına kemik düşünceye kadarmış dur bakalım neler görücez daha

Lestat

Ülkede ki siyasetin kalitesi muazzam; Şşş akıllı ol ha.

Emre.

O eli indir !!

Bu mafya dizileri bir an önce yayından kaldırılmalı 😶