Görüş Bildir
Haberler
Arda Kural, Dilber Ay Filminin Galasında Görüntülendi! ''Artık Geri Dönüyorum!''

Arda Kural, Dilber Ay Filminin Galasında Görüntülendi! ''Artık Geri Dönüyorum!''

‘Emret Komutanım’, ‘Lise Defteri’, ‘Eyvah Kızım Büyüdü’ gibi yapımlarla adını duyuran 41 yaşındaki oyuncu Arda Kural, çok uzun süredir ekranlardan uzaktı. Arda Kural geçtiğimiz gün düzenlenen Dilberay filminin galasına katıldı. 2000’li yıllarda adından sıkça söz ettiren ancak sonrasında zor günler geçiren oyuncu Kural, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. ''Artık geri dönüyorum.'' ifadeleri Kural'ın hayranlarını sevindirdi. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

2019 yılında kaybettiğimiz usta sanatçı Dilber Ay'ın acı dolu hayatını anlatan yılın merakla beklenen, en özel filmlerinden Dilber Ay'ın İstanbul galası yapıldı. Yoğun ilginin olduğu gecede 9 salon tamamen dolduğu için ek salon açıldı. Ünlü isimlerin akın ettiği galada uzun zamandır görünmeyen Arda Kural'da vardı. Psikoz teşhisi konulmasının ardından zor günler geçiren Kural, basın mensuplarına açıklama yapmayı ihmal etmedi.

"Ticarete Atıldım...''

"Ticarete Atıldım...''

Son haliyle dikkatleri üzerine çeken Arda Kural 'Ticarete atıldım. Onun haricinde yazdığım senaryolar var. Bu aralar yoğunum. Onların yapımcılığını yapmak istiyorum ama şimdilik bir şey söylemek istemiyorum. '' ifadelerini kullandı.

''...Bu Savaşı Kazandım. Artık Geri Dönüyorum.”

''...Bu Savaşı Kazandım. Artık Geri Dönüyorum.”

Oyuncu Kural: “Geçmişte bana herkes tavır almıştı birden bire, o dönem birlikte çalıştığımız yapımcı Mustafa Altıoklar nedeniyle olduğunu düşünüyorum. Kendi içimde bir savaş başlattım ve bu savaşı kazandım. Artık geri dönüyorum.” dedi.

Özel geceye film ekibiyle birlikte, sanatçının kızları ve manevi oğlu, eşi İbrahim Karakaş, Aydemir Akbaş, Yılmaz Erdoğan, Mustafa Erdoğan, Haluk Levent, Cansever, Fatih Bulut, Manuş Baba, Sinan Akçıl, Gökhan Türkmen, Şahin Irmak, Çiğdem Batur, Selin Ciğerci gibi isimler katıldı.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın