Görüş Bildir
Haberler
Apple Watch Cildinizi Tahriş Edebilir

Apple Watch Cildinizi Tahriş Edebilir

Batuhan
04.05.2015 - 10:51
İçeriğin Devamı Aşağıda

Akıllı saat pazarına yeni bir heyecan getiren Apple , Watch adlı akıllı saati ile çok dikkat çekmişti. Haftalar önce tanıtımı gerçekleşen Apple Watch , pek çok gelişmiş özellik sunmasına karşın beklenmeyen bazı sorunlar ile karşılaştı.

Yakın zaman önce yaşanan dövme sorunundan sonra, çok daha ciddi bir sorun daha ortaya çıktı. Rus kaynakların paylaştığına göre pek çok Apple Watch kullanıcısı, saatin bileklerini tahriş etmesinden şikayetçi.

Kullanıcıların belirttiğine göre Apple Watch ilk birkaç gün hiçbir sorun yaratmadı. Ancak daha sonra bilekte kaşıntı ve rahatsızlık hissi ortaya çıktı. Sonuç olarak da paylaştığımız görüntüler ile karşılaşıldı.

Şimdilik sorunun tam kaynağı bilinmiyor. Saatin üretildiği malzemeye karşı bir alerjik reaksiyon mu? Hassas cilt mi? Bileğin terlemesi ile oluşan bir sorun mu? Saatin bilekte çok sıkı ya da gevşek bırakılması mı? Yoksa çevresel faktörlerin etkisi mi? soruları için kesin bir cevap yok.

Bilekte tahriş durumu milyonlarca kullanıcıda görülen bir sorun olmadığı için, sorunun Apple Watch 'ta kaynaklanmadığını söyleyebiliriz. Ancak her kullanıcı bu sorun ile karşılaşabilir. O nedenden ötürü Apple Watch 'u satın almadan önce cildinize uygun bir malzemeden yapılıp yapılmadığını öğrenin. Ayrıca saati bileğinize doğru sıkılıkta takmanızı ve bileğin terlemesi, el yıkanırken bileğin ıslak kalabilmesi gibi şeylere dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz.

ShiftDelete.Net

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0