Görüş Bildir
Haberler
Apple ve Alibaba Ödeme Konusunda İş Birliği İçin Görüşmeye Başladı

Apple ve Alibaba Ödeme Konusunda İş Birliği İçin Görüşmeye Başladı

ATKN
28.10.2014 - 10:58 Son Güncelleme: 28.10.2014 - 13:19

Apple’ın CEO’su Tim Cook ve Alibaba’nın CEO’su Jack Ma, Wall Street Journal’ın düzenlediği dijital konferansta katılımcıydı.

Önce Alibaba, sonrasında da Tim Cook işbirliği için karşılıklı demeçler verdi. Hem Cook hem de Ma, konferans konuşmaları esnasında Apple ve Alibaba arasındaki işbirliği için flörtleşmiş olması dikkatleri çekti.

Kaliforniya’da bulunan Laguna Beach’te gerçekleştirilen WSJ dijital konferansı, çok büyük bir işbirliği doğurmuş olabilir çünkü Alibaba CEO’su Jack Ma’nın da altını çizdiği gibi, Alibaba’nın ödeme sistemi Alipay, MasterCard ve Visa’dan sonra dünyanın en büyük üçüncü ödeme sistemi. Bu ekosisteme giren Apple Pay’in, Alibaba ile büyük çapta bir ortaklığa gitmesi, Apple Pay’in de karşılığını alacağı büyük bir işbirliği anlamına gelecek.

Alibaba’nın CEO’su Jack Ma, Apple ile işbirliği yapmayı umduklarını açıkça belirtti. Alibaba, olası bir Apple Pay işbirliğini hem mobil uygulamalarına yansıtabilir hem de Jack Ma’nın da belirttiği gibi, Alibaba ABD’ye artık daha çok yatırım yapacak ve burada da da ciddi bir büyüme hedefliyor.

Bakalım Apple ve Alibaba arasında ödeme alanında nasıl bir iş birliği ortaya çıkacak?

Webrazzi

Kaynak: http://webrazzi.com/2014/10/28/apple-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0