Görüş Bildir
Haberler
Apple, Google, Facebook Saniyede Ne Kadar Kazanıyor?

Apple, Google, Facebook Saniyede Ne Kadar Kazanıyor?

İlhan Güzel
29.11.2021 - 23:50

Teknoloji, hiç şüphesiz, her şeyin düşünüldüğü ve hesaba katıldığı dünyanın en karlı sektörlerinden biridir. Geçen ay 1,3 trilyon doların üzerinde gelir elde eden bu sektördeki ilk beş şirket, bunun da çoğunu kâra dönüştürmeyi başarıyor. Aslında, geçen yıl 300 milyar dolardan az olmayan bir kâr elde ettiler; bu, potansiyel olarak sonunda potansiyel olarak son zamanlarda yapabildiklerinden daha fazla büyümelerine izin verebilecek türden bir şey olduğu için dikkate değer bir şey.

Kaynak: https://www.digitalinformationworld.c...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple, geçen yıl boyunca her saniyede 3.000 dolardan fazla para kazandı.

Apple, geçen yıl boyunca her saniyede 3.000 dolardan fazla para kazandı.

Teknoloji sektörünün pandemi sayesinde büyük bir destek aldığını belirtmek önemlidir. Alphabet (Google'ın ana şirketi) %98'lik bir artışla neredeyse iki katına çıkarken, Apple, Amazon, Meta (Facebook'un ana şirketi) ve Microsoft %65, %59, %51 oranlarına ulaştı. 

Bu, bu şirketlerin kesinlikle çok büyük olduğu ve insanların büyük çoğunluğunun gerçekte ne kadar zengin olduklarını tam olarak anlayamayabilecekleri bir noktaya geldiği anlamına geliyor. Bu tür bir şeyi daha iyi anlamak için, onu parçalamaya başlamanız gerekir. Teknoloji şirketlerinin kârlarına yıllık değil de günlük bazda bakacak olursanız, bu, neredeyse tüm diğer endüstrilerin kendilerini ciddi anlamda etkileyecek bir darbe aldığı bir yılda bile bu şirketlerin kazandıkları para miktarını perspektif haline getirebilir. 

Şirketlerin daha önce duyulmamış karlılık seviyeleri gördüğü modern bir gün ve çağda yaşıyoruz ve bu, hisse senetlerini insanların paralarını yatırabilecekleri en değerli şeylerden bazılarına dönüştürdü. Bu şirketler genişlemeye ve büyümeye bu kadar odaklanmışken, bu artan kârların insanların hayatlarını da kolaylaştırması ve daha önce hiç görülmemiş bir olumlu geri bildirim döngüsü yaratması ihtimali var.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın