Görüş Bildir
Haberler
Apple’dan Bir Haftada Yarım Milyar Dolarlık Satış Rekoru

Apple’dan Bir Haftada Yarım Milyar Dolarlık Satış Rekoru

onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple’ın gelirleri içindeki payını giderek arttıran App Store ’dan yeni bir rekor geldi. Apple’dan paylaşılan bilgilere göre ocak ayının ilk haftasında App Store’un kestiği faturalar dünya çapında 500 milyon doları geçti. Yapılan açıklamada 2015 yılbaşı gününün App Store’un satış tarihinde şimdiye dek en büyük satışın yapıldığı gün olduğunu da duyurdu. Bugüne kadar App Store geliştiricileri uygulamaların ve oyunların satışından toplam 25 milyar dolar kazanmış durumda.

Konu hakkında açıklama yapan Apple Yazılım ve Servisler Kıdemli Başkan Yardımcısı Eddy Cue , “App Store ve geliştirici topluluğumuz için rekor bir yılın ardından bu yıl harika bir başlangıç yaptık. Geliştiricilerin iOS kullanıcıları için oluşturdukları uygulamalara yaratıcılık ve yenilik katmalarından ve geliştirici topluluğunun 25 milyar doların üzerinde gelir elde etmesinden büyük gurur duyuyoruz” dedi.

Paylaşılan bilgilerde Apple’ın AIDS ile mücadele için Global Fund’a giden mağazadaki özel bir girişim olan ‘RED’e de değinildi. Müşterilerin bu ürünlere yaptığı harcamalarla Apple, 20 milyon dolarlık rekor bir bağış yaptı. Toplamda Apple’ın yaptığı bağış ise 100 milyon doları geçti.

  • Teknoyo
Kaynak: http://teknoyo.com/apple-ocak-rekor/
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0