Görüş Bildir
Haberler
Apple, apple.car, apple.auto, ve apple.cars Alan Adlarını Satın Aldı

Apple, apple.car, apple.auto, ve apple.cars Alan Adlarını Satın Aldı

Onedio Medya
11.01.2016 - 12:01

Apple‘ın üzerinde çalıştığı elektrikli otomobil projesi geçen seneden beri az çok biliniyor olsa da henüz resmiyet kazanmış değil. Şirketten bu projeyi doğrular nitelikte resmi açıklamalar gelmese de şimdilik Project Titan adıyla bildiğimiz bu durum, Apple’ın otomobil bağlantılı yeni alan adları apple.car, apple.auto, ve apple.cars'ı almasıyla ivme kazanmış gibi görünüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Otomobille ilgili üç alan adının da kayıt ismi Cupertinolu şirket olarak görülürken tarih olarak 2015 Aralık dikkat çekiyor. apple.car, apple.auto, ve apple.cars adresleri şu an için aktif değil ve Apple’la ilgili herhangi bir siteye yönlendirme de yok. Apple’ın akıllı telefon, tablet ve akıllı saat dışında bir de otomobil üretimine geçmeye hazırlandığı dedikoduları mevcut olduğu için bu kayıt işlemleri de onunla bağlantılı gibi duruyor. Fakat bir yandan da Apple’ın, kullanıcıların iPhone’larıyla araç içinde yalnızca sesle kontrol sağlayan CarPlay teknolojisini de unutmamak gerek. Satın almaların bununla da ilgisi olabilir ama adresler henüz CarPlay bağlantılı bir siteye de gitmiyor.

Apple’ın yeni alan adlarını elektrikli otomobil üretiminde yeni bir bulgu olarak görmek mümkün olsa da Apple’ın resmi açıklaması ya da daha sağlam bir veri olmadan bu konuda kesin bir kanıya varmak zor gibi görünüyor.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
3
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cars Cache

"500 HP for Under $30K: Unveil the Affordable Powerhouses That Pack a Punch, Where Thrills Meet Savings in Every Rev." Visit Here - https://www.carscache.co... Devamını Gör