Görüş Bildir
Haberler
Apple, 11 Yıl Sonra Yok Olacak

Apple, 11 Yıl Sonra Yok Olacak

Pchocasi
26.07.2014 - 14:12 Son Güncelleme: 26.07.2014 - 14:37

Apple, 11 Yıl Sonra Yok Olacak

Büyük firmaların öncülerinden olan Apple’ın gelecek ile ilgili görünümler hiç de iç açıcı değil.

Firmaların sektörde parlayan yıldızları her zaman aynı seviyede gidecek diye bir kaide yok. Teknoloji zirvesinde dev olan Apple, ürettiği cihazlar ile birlikte rakipleri arasında farklı bağlar var. Ürünleri şuanda kapış kapış götürülüp, satın alınsalar da yakın zamanda Apple ‘ın ürünleri artık tutmayacak.

EN FAZLA 3 YIL

Apple, şuan ki konumunda iyi görünüyor olsa da her çıkışın bir inişi mutlaka var. Yatırım firmalarından olan Noster Capital yönetici ortağı Pedro de Noronha’nın yaptığı açıklamaya göre Apple 3 yıl sonra büyük düşüşlere uğrayacak. Üretmiş olduğu cihazlar artık kapış kapış götürülmeden alınmamaya başlayacak.

Yatırım firmalarının önde gelen isimlerinden birisi olan Noronha, yaklaşık olarak üç gün önce CNBC ‘ye yaptığı çarpıcı açıklamalar ile Apple ürünlerinin kullanıldığını, fakat hiçbir şekilde firmaya yatırım yapılmadığını belirtti. “Bu sene çıkacak olan iPhone 6 ‘nın yanı sıra beklenen iWatch’u tanıtacağı, Apple TV’yi yenileyeceği, iHealt ve HomeKit gibi girişimler ile kullanıcıların arasına girmeyi düşünen firma, birkaç yıl içerisinde ciddi gerilemelere ve işten çıkartmalara sahne olacak.” şeklinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

CİDDİ SORUNLAR OLACAK

Şuan için Apple şirketi 170 milyar dolar nakit parası ile dünyanın en değerli halka açık şirketlerinden bir tanesi. Fakat bu duruma rağmen Apple yaşayacağı ciddi düşüşler ile birlikte hazıra dayatmış olduğu dağını kısa zamanda eritmek zorunda kalacak.

Ayrıca Noronha’nın düşüncelerinde “Apple’ın gelecek planlarına ait net bir fikri bulunmuyor, hal böyle olunca firma 5 ile 10 yıl içerisinde nerede olacağını da bilmiyor. Karambole giden bu sistem asla dayanamaz. Net bir vizyonu olmayan firmanın patlakları vermesi en geç üç yıldır.” şeklinde konuştu.

Kaynak: http://www.pchocasi.com/apple-11-yil-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0