Görüş Bildir
Haberler
AÖL Sınavları Çevrim İçi (Online) mi Olacak? MEB AÖL Sınav Takvimi Yayınlandı mı?

AÖL Sınavları Çevrim İçi (Online) mi Olacak? MEB AÖL Sınav Takvimi Yayınlandı mı?

Örgün eğitimine devam edemeyen vatandaşlar, Milli Eğitim Bakanlığı’nın Açık Öğretim Lise programı ile diplomasına kavuşabiliyor. AÖL sınavları, koronavirüs sebebiyle yaklaşık iki yıldır uzaktan yapılıyordu. AÖL kayıtlarını tamamlayan öğrenciler, güz dönemi sınavları hakkında araştırmalar yapıyor. Peki, AÖL sınavları ne zaman yapılacak? AÖL sınavları online mı olacak? İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

AÖL sınavları öğrencilerin gündeminde. MEB’in AÖL programı, her yaştan insanın lise diplomasına kavuşmasını sağlıyor. MEB, geçtiğimiz günlerde AÖL sınavlarıyla ilgili son açıklamasını yaptı. İşte AÖL sınav tarihleri…

AÖL Sınavları Ne Zaman Yapılacak?

AÖL Sınavları Ne Zaman Yapılacak?

Örgün eğitime çeşitli sebeplerle devam edemeyenler için sunulan açık öğretim liselerinin 1. dönem sınav tarihleri açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, kayıtlarını tamamlayan öğrenciler 4 Aralık Cumartesi ve 5 Aralık Pazar tarihlerinde sınavlarına girebilecekler.

AÖL Sınavları Online mı Olacak?

AÖL Sınavları Online mı Olacak?

2021-2022 eğitim öğretim yılı birinci dönem sınavlarının 4 Aralık saat 09.30'dan 10 Aralık saat 23.59'a kadar çevrim için ortamda yapılması kararlaştırıldı.

Sınavlar, bu döneme özel olarak çevrim içi gerçekleştirilecek.

2021-2022 eğitim öğretim yılı birinci dönem sınavları için daha önce ders seçimi yapmış olan öğrencilerin buna göre sınava katılabilmesi, yeniden ders seçimi yapmak isteyenlerin 17-30 Kasım arasında dersleri seçebilmeleri sağlanacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
7
5
4
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın