Görüş Bildir
Haberler
AÖL Sınavları Ne Zaman Yapılacak? AÖL Sınavları Online mi Olacak?

AÖL Sınavları Ne Zaman Yapılacak? AÖL Sınavları Online mi Olacak?

Örgün öğretime devam edemeyen, eğitimini yarıda bırakmak durumunda kalan öğrencilerin okuduğu 'Açık Öğretim Liseleri'nin 1. Dönem Sınav Takvimi' açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan açıklamayla Açık Öğretim lisesi öğrencilerinin 1. dönem  sınavları 4-5 Aralık'ta yapılacak. MEB ayrıca sınava girecek 18 yaş üstü öğrencilerin mezuniyeti için gerekli 8 dönem şartını kaldırmıştı. Peki 4-5 Aralık'ta yapılması planlanan sınavlar online mı yapılacak? Detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Örgün eğitime çeşitli sebeplerle devam edemeyenler için sunulan açık öğretim liselerinin 1. dönem sınav tarihleri açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, kayıtlarını tamamlayan öğrenciler 4 Aralık Cumartesi ve 5 Aralık  Pazar tarihlerinde sınavlarına girebilecekler. Sınavla ilgili bilgileri takip etmek için; MEB Açıköğretim Liseleri Sistemi kullanılabilir.

AÖL Sınavları Online mı Yapılacak?

AÖL Sınavları Online mı Yapılacak?

2021-2022 eğitim öğretim yılı birinci dönem sınavlarının 4 Aralık saat 09.30'dan 10 Aralık saat 23.59'a kadar çevrim için ortamda yapılması kararlaştırıldı.

Sınavlar, bu döneme özel olarak çevrim içi gerçekleştirilecek.

2021-2022 eğitim öğretim yılı birinci dönem sınavları için daha önce ders seçimi yapmış olan öğrencilerin buna göre sınava katılabilmesi, yeniden ders seçimi yapmak isteyenlerin 17-30 Kasım arasında dersleri seçebilmeleri sağlanacak.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın