Görüş Bildir
Haberler
Antik Kentin Mistik Havasını Hissedeceğiniz Olimpos’ta Kamp Yapabileceğiniz Yerler Rehberi

Antik Kentin Mistik Havasını Hissedeceğiniz Olimpos’ta Kamp Yapabileceğiniz Yerler Rehberi

Yeter Şirin
26.05.2023 - 08:47

Helenistik Dönemden itibaren her dönemde birçok medeniyete ev sahipliği yapan Antalya’nın antik kenti Olimpos’da bu yaz kamp severlere ev sahipliği yapacak. Kamp kurarak siz de geçmişten günümüze tarihin en doğal ve en huzurlu halini yaşamak istiyorsanız plan yapmadan önce bu yazıyı mutlaka okumalısınız. Kamp kurabileceğiniz ya da hazır kurulmuş kamplarda kalabilceğiniz işletmeler hakkında daha fazla bilgi için...👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.Olimpos Korsan Camping

1.Olimpos Korsan Camping

İster ailenizle ister tek ya da arkadalarınızla Olimpos’da kamp hayalinizi gerçekleştireceğiniz Korsan Camping hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: Yazır, Olimpos mevki, 07350 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın. 

Telefon Numarası: 05303920775

Instagram: @olimposkorsancamping

Ziyaretçi Yorumu: “Merhabalar, Olimposa geldigimde tek adresimdir. Çünkü doğal manzarası cevre düzenlemesi temiz ve titiz güler yüzlü personeli bakımlı, temiz ve nezih alanları ile güzel bir kamp alanı sunmaktadır. isletmenin  Paranın ikinci planda tuttuğu one çıkmaktadır. Olimposta bulabileceğiniz gerek manzarası gerek doğası gerek personeli gerek sahile yakınlığı bu arada sahile en yakin kamp alanıdır. Muhteşem bir hizmet sunmaktadır. Her yıl gelmekteyim gelmeyede devam edeceğim bir adres her şey için teşekkür ederim Korsan Camping.”

2.Olympos Orange Camping

2.Olympos Orange Camping

Doğayla baş başa huzurlu bir kamp tatili isteyenlerin tercih ettiği Olimpos Orange bu yaz da kamp severleri bekliyor. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Olimpos, 07350 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05326935770

Instagram: @orangecampingolympos

Ziyaretçi Yorumu: “Denize yakınlığı, işletmenin temizliği ve güleç  sahiplerinin olduğu güzel bir yer. Kamp yapmak için Olympos’a gidiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.”

3.Tavus Kuşu Camping & Karavan

3.Tavus Kuşu Camping & Karavan

İster karavan ister çadır farketmeden istediğiniz şekilde kamp yapabileceğiniz Tavukuşu Camping temizliği ve güler yüzlü personeli ile oldukça beğeniliyor. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Ulupınar, 07990 Kemer/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05334749012

Instagram: @tavuskusucamping

Ziyaretçi Yorumu: “Öncelikle işletme olarak çok güzel bir yer çok temiz ve çok iyi işletmecilere sahip biryer bir kamp yerinde ancak bu kadar temiz olabilir tuvalet ve banyolar mutfak kısmında güzeldi tencere tava her şey vardı tavuklar ve tavus kuşlarıyla çok samimi bir yer tavsiye ederim mutlaka gidilecek bir yer.”

4. Camp Meeting Point

4. Camp Meeting Point

Her saat başı tuvalet temizliği yapman tek yer olarak aklımıza kazınan Camp Meeting diğer özelikleriyle de tercih ediliyor. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Camp Meeting Point Ulupınar köyü, 07980 Kemer/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05364302811

Instagram: @meetingpointcamp

Ziyaretçi Yorumu: “Düzenli olarak geldiğim bir kamp alanı. Personel samimi ve güler yüzlü. Tuvalet banyo bölümü her saat başı düzenli olarak temizleniyor. Bir araziyi çevirip üzerine tente ile gölgelik oluşturulan kamp alanları ile karıştırmayın. Çadır için platformlar mevcut onun üzerine kuruyorsunuz ve her platforma çekilmiş prizler mevcut. İçeride küçük bir bar da mevcut ve fiyatlar oldukça uygun. Tüm ekibe hizmetleri için teşekkürler.”

5. Mandalin Camping

5. Mandalin Camping

Olympos’a ilke kez gelenler de yıllardır kamp yapanların sayılı tercihleri arasında yer alan Mandalin Camping hakkında sizde daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Yazır Köyü Olympos Mevkii, 07350 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05376336184

Instagram: @mandalincamp

Ziyaretçi Yorumu: “Yolunuz Olimposa düşerse mutlaka uğramanız gereken bir yer çalışanlar ve konaklayalar çok sıcak kanlı insanlar kamp yapmayı düşünen arkadaşlar için de bütün hizmetler var gayet iyi ve kaliteli. Keyifli zamanlar geçirmeniz dileğiyle 🤗.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hala’nın Yeri Kamp Alanı

6. Hala’nın Yeri Kamp Alanı

Hala’nın Yeri sıcakkanlı işletme sahipleri, samimiyetleri ve yemekleriyle Olimpos’da unutulmaz bir kamp deneyimi sunacak. İşlete hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor. 

Adres: Yazır, 07350 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05314592528

Instagram: @halaninyericamping

Ziyaretçi Yorumu: “Çadırınızı kurup keyfinize bakacağınız harika bir yer, üstelik sabah kahvaltı ve akşam yemeği de fiyata dahil.”

7. Yalın Ayak Olimpos

7. Yalın Ayak Olimpos

Kahvaltı, açık büfe yemekleri, hijyeni ve konumuyla şehrin kalabalığından uzakta huzurlu dolu bir kamp deneyimi sizi bekliyor. Çocuk ve bebek kabul etmeyen işletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Yazır mahallesi, Olimpos mevki. olimpos sokak, 07350 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05394409585

Instagram: @yalinayak_olimpos

Ziyaretçi Yorumu: “Olimpos'un o cadde üstü karmaşasından uzaklaşıp kendinizi sessiz ve sakin bir dinlenme yerine atacağınız harika bir konuma sahip. Fakat arabayı yolda bıraktıktan sonra bir 5-10 dklık yürüme mesafesine sahip. Araçla giriş mümkün değil. Bu yüzden şehirden izole olup resetlenecebileceğiniz bir yer. Ortam çok sıcak harika dizayn edilmiş. Çalışanlar da bir o kadar sıcakkanlılar. Bunglov’da kalmayı tercih ettik. Temizlik gayet iyiydi. Olimpos'a tekrar gelirsen başka bir yerde kesinlikle kalacağımı düşünmüyorum. Not: Erken rezervasyon yapmanız gerekebilir. Ve de tesise çocuk ve bebek kabul etmiyorlar.”

8. Olimpos Ada Camping

8. Olimpos Ada Camping

Konumu, yemekleri, temiz duşları ve tuvaletleriyle Olimpos’da kamp yapmak isteyenler için ideal bir işletme. Ada Camping hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Yazır, 07350 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05326429962

Instagram: @adacampingolimpos

Ziyaretçi Yorumu: “Hem kendi çadırınızda hem de buraya ait çadırlarda konaklama imkanı var, akşamları canlı müzik efsane, yemekler ev yemeği ve lezzetli, duşlar tuvaletler tertemiz, gönül rahatlığıyla konaklayabileceğiniz bir yer, benim gibi iki gün kalıp başka yerleri gezmeye gitmeyin geri dönmek istersiniz sonra :)”

9. Kunduz Kamp

9. Kunduz Kamp

Bahçesiyle bile başka bir yere kamp yapmaya gitmişsiniz gibi hissedeceğiniz ve kampçılar tarafından Olimpos tarafından beğenilen Kunduz Kamp hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Yazır Mah. Kilise Yakası Sok. No:156, 07350 Olimpos/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05464561882

Instagram: @kunduzkamp

Ziyaretçi Yorumu: “Tatilde sakinliği sevenlerin kesinlikle bayılacağı bir yer! Biz çadırda kaldık ve gayet konforluydu. Ortak kullanım alanları tertemizdi. Alanın her köşesinde Begüm Hanım'ın müthiş zevkiyle tasarlamış olduğu tatlış dinlenme ve zaman geçirme alanları mevcut. Nuri Bey de tatilimizi istediğimiz ve verimli bir şekilde geçirmemiz adına bize oldukça yol gösterdi. Olimpos'un kalabalıklığındansa kamp alanının sakinliği bize çok huzur verdi 🐣.”

10. Lotus Camping Olimpos

10. Lotus Camping Olimpos

Denize ve antik kente yakınlığı ile kamp alanı tercihlerinde önceliği olan Lotus Camping hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor. 

Adres: Yazır, Olimpos mevki, 07350 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın. 

Telefon Numarası: 05354173817

Instagram: @lotuscamping

Ziyaretçi Yorumu: “Şimdiye kadar gittiğim en iyi kamp alanıydı. Adem ve Ahmet abi süper insanlar. Çok yardımcı oldular. Mükemmel arkadaşlar edindik. Kesinlikle tekrar gideceğiz.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Olympos Camping

11. Olympos Camping

Sabah sadece kuş sesi duymak istiyorum, sessiz bir kamp tatili yapmam lazım diyenler Olympos Camping tam size göre. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: Yazır mahallesi Keller sokak No:7/2 Olimpos, 07350 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05543312862

Ziyaretçi Yorumu: “Kamp alanı çok güzeldi, ormanla iç içe ve muazzam bir manzarası var. Siz çadırınızın yanında dinlenirken yan taraftaki ağaçlarda sincaplar kovalaşıyor ve kuşlar ötüşüyor. Birçok kamp alanında bulundum ama bu başkaydı. Tamamen rahat dinlenebilmek için yapılmış. Diğer kamp alanlarından ayıran en büyük özelliği sessiz ve sakinliğiydi. Özellikle kamp alanının sahiplerinin ilgileri, ve samimiyetleri çok hoşuma gitti. Deneyimlerime dayanarak kesinlikle tavsiye edebilirim.”

12. Olympos Turkuaz Apart & Camping

12. Olympos Turkuaz Apart & Camping

İster kendi çadırınızı götürün ister oradaki çadırları kullanın fark etmez, hem merkezi olup hem de güzel kahvaltıları ve hoş sohbetleri ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız turkuaz apart & Camping için daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Olympos Turkuaz Camping &apart, Olympos, kilise yakası sokak, 07350 Kumluca/Antalya

Konum için tıklayın.

Telefon Numarası: 05392292770

Instagram: @olympos.turkuaz.apart.camping

Ziyaretçi Yorumu: “Olympos merkezde huzurun tam adres. Bir günlüğüne gidip, birkaç hafta kalmayı isteyeceğiniz, muhteşem doğası, güvenilir ortamı, memnun kalmanız için elinden gelen her şeyin fazlasını samimi ve içtenlikle yapan bir abi kardeş gibi yakın ilgili güler yüzlü işletme sahipleri. Ve daha ötesi kalite ve hizmetin yeri.  Kamp ve dinlenmede hiç düşünmeden gidebileceğiniz bir yer. En kısa sürede tekrar görüşmek üzere Ömer bey ve eşine ilgi, alakasından dolayı çoooook teşekkürler.😊”

Olimpos'la ilgili şu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
77
63
54
42
38
36
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın