Görüş Bildir
Haberler
Antalya'da Atatürk Anıtı'na Saldıran Tarık Bilen Tutuklandı

Antalya'da Atatürk Anıtı'na Saldıran Tarık Bilen Tutuklandı

Antalya'nın Kepez ilçesindeki okulun bahçesinde bulunan Atatürk büstü, çirkin bir saldırıya uğramıştı. Bugün ise Atatürk büstünü kıran Tarık Bilen, tutuklandı. Tarık Bilen’in, savcılıktaki ifadesinde, “Önce büstle dertleştim. Daha sonra hoşuma gitmedi, kırdım” dediği öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Büstün yerine yenisi konuldu

Büstün yerine yenisi konuldu

Olay, önceki gece Kanal Mahallesi’ndeki Alaeddin Keykubat Ortaokulu’nda meydana geldi. Okul bahçesine giren kişi, Atatürk büstünü boyun kısmından kırdı.

Baş kısmına da hasar verildiği görülen büst, olay yerinde bırakıldı. Görevliler, sabah gelip büstü görünce durumu polise bildirdi.

İhbarla okula gelen ekipler, kamera görüntülerini inceledi. Büstün yerine yenisi konulurken, polis de inceleme için diğer parçaları emniyete götürdü.

'Önce büstle dertleştim. Daha sonra hoşuma gitmedi, kırdım'

'Önce büstle dertleştim. Daha sonra hoşuma gitmedi, kırdım'

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada; nöbetçi Cumhuriyet savcısı tarafından okul müdürünün ifadesinin alınması, görgü tespit tutanağı düzenlenmesi ve adli tahkikat yapılması yönünde talimat verildi. İncelemeler sonucu büstü Tarık Bilen’in kırdığı belirlendi. Bilen, yakalanıp, gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Tarık Bilen’in, savcılıktaki ifadesinde, “Önce büstle dertleştim. Daha sonra hoşuma gitmedi, kırdım” dediği belirtildi.

İfadesi sonrası sulh ceza hakimliğine çıkarılan Tarık Bilen, ‘Atatürk aleyhine işlenen suçlar’ kapsamında tutuklandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
27
7
5
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dede Aydin

izmire doktuklerimizin tohumları kanı sütü bozuk olanların

Pindal

Sen hiç İzmir’e gittin mi? Gitseydin çoğu yerde Atatürk’ün fotoğrafını izlerini görürdün Atatürk’ün en çok izini göreceğin şehirdir İzmir özgürdür kimse kims... Devamını Gör

Zevahir

Biz de seninle dertleşelim, hoşumuza gitmedin mesela, sonra da kafanı kıralım. Mantıklı bence.

sldozn

😡😡😡😡senin tipini görsek bizimde hoşumuza gitmez..ama küfür etmeyeceğim sana... diğer yorum yapacaklara birakiyorum hakkimi...

electrica

İstediğimiz yerden başlayabiliyor muyuz?