Görüş Bildir
Haberler
Annesine Verilmişti: Çöp Evde Bulunan Çocuk, Devlet Korumasına Alındı!

Annesine Verilmişti: Çöp Evde Bulunan Çocuk, Devlet Korumasına Alındı!

Dün Bursa'daki çöp evde bulunan ve Türkiye'nin gündemine oturan 9 yaşındaki çocukla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Teyzesi tarafından bir odaya kilitlenen çocuk kendisini istemediği öne sürülen annesine verilmişti. 

Yetkililer, anne ile ilgili araştırma sonrası çocuğu anneden alarak Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde koruma altına aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bursa'da boşaltılmak istenen çöp evdeki kilitli odada baygın halde bulunan 9 yaşındaki C.M.A,  Antalya'da yaşayan annesi Yasemin A.'ya teslim edilmesinin ardından yapılan araştırma sonrası annesinden alınarak Antalya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde koruma altına alındı.

DHA'ya göre çöp evde oturan teyze Kamuran Pınar A.'nın  16 yaşındaki kızı da Bursa'da Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde koruma altında tutuluyor.

Korkunç olayın detayları 👇

Çocuğu bulan görevliler neler anlatı?

"Çocuk bize 'Yabancılarla konuşmak istemiyorum' dedi"

"Çocuk bize 'Yabancılarla konuşmak istemiyorum' dedi"

Diğer temizlik işçisi Tuncay Gürel de çöp evi temizlemek için belirtilen adrese gittiklerini dile getirdi.

Gürel, eve girip temizliğe başladıklarını ve bir odanın kapısının kilitli olduğunu fark ettiklerini belirterek, şöyle konuştu:

'Kapıyı açıp içeri girdiğimizde çocukla karşı karşıya geldik. Şoke olduk. Biz çocuğa 'Seni kurtarmaya geldik' dedik. Çocuk çok korkuyordu. O da şoktaydı. Sanki hafif bir bilinç kaybı var gibiydi. Çocuk bize 'Yabancılarla konuşmak istemiyorum' deyince biz daha da şoke olduk. Daha sonra yetkililer gelip olaya müdahale etti. Bize tek söylediği şey 'Yabancılarla konuşmak istemiyorum' oldu. Olayı üzerimizden atamadık. Çocuk çok bakımsızdı. Polis ekipleri geldi olaya müdahale etti. Sonra çocuk hastaneye götürüldü.'

Yeniden gözaltına alındı

Yeniden gözaltına alındı

Yeğenini 1 yıldır alıkoyduğu iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra 'çocuğun kaçırılması ve alıkonulması' suçlamasıyla adliyeye sevk edilen ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan teyze Kamuran Pınar A., savcılık talimatıyla dün yeniden gözaltına alınmıştı.

Kamuran Pınar A., emniyetteki işlemlerinin ardından ‘Çocuğa eziyet’ suçlamasıyla bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

C.M.A'nın annesi çocuğunun kaçırıldığını öne sürdü 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
159
145
47
7
6
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın