Görüş Bildir
Haberler
Anne ve Çocuğunun İçinde Bulunduğu Aracı Ateşe Verdiler

Anne ve Çocuğunun İçinde Bulunduğu Aracı Ateşe Verdiler

Onedio Medya
01.01.2016 - 23:13

İstanbul Okmeydanı'nda yüzleri maskeli bir grup park halindeki 5 aracı ateşe verdi. Araçlardan birinde eşini bekleyen anne ve 4 yaşındaki çocuğunu yanan araçtan çevredekiler kurtardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

İstanbul Okmeydanı'nda yüzleri maskeli bir grup caddede park halinde bulunan 5 aracı benzin dökerek yaktı. Yakılan bir aracın içindeki 4 yaşındaki bir çocuk ile annesi, yanmaktan son anda vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Olay, 17:30 sıralarında Fatih Sultan Caddesi üzerinde meydana geldi. Yüzleri maskeli bir grup, cadde üzerinde bulunan 5 aracı benzin dökerek ateşe verdi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, vatandaşlar tarafından söndürülen araçlara soğutma çalışması yaptı.

Çocuk ile anneyi vatandaş kurtardı

Çocuk ile anneyi vatandaş kurtardı
Çocuk ile anneyi vatandaş kurtardı

Saldırganlar, caddede park halindeki otomobillerinin arasında, markete giden eşini bekleyen Dilay Ş. ve çocuğunun içinde bulunduğu aracı da ateşe verdi. Çevrede bulunan vatandaşlar kadın ve çocuğu araçtan çıkararak yakınlardaki bir lokantaya götürdü.

Eşi ve çocuğu yanan araçtan vatandaşlar tarafından kurtarılan araç sahibi, '6-7 kişi geldiler. Aracın üzerine benzin attılar, içinde eşim ve çocuğum vardı. Birden ateşe verdiler, yandı. Etraftaki esnaf geldi, yangın söndürme tüpü ile söndürdüler. Çok şükür eşim ve çocuklarda bir şey yok' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Bir başka araç sahibi de 'Adamlar gelmişler keyiflerine göre hareket ediyorlar. Ben evdeydim sesleri duydum baktım ki araç yanıyordu vatandaşlar sağ olsunlar onlar müdahale etmişler üzerine kar atmışlar söndürmüşler' diye konuştu.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
189
107
87
5
2
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam