Görüş Bildir
Haberler
Anlaşma Sağlandı: Spotify Türkiye'de Temsilcilik Açacak

Anlaşma Sağlandı: Spotify Türkiye'de Temsilcilik Açacak

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun lisans başvurusu yapmadığı gerekçesiyle 72 saat süre verdiği Spotify'ın lisans alacağı ve Türkiye'de temsilcilik açacağı belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

RTÜK, internet ortamında yayın lisansı olmadan yayın hizmeti yaptığını tespit ettiği, aralarında Spotify ile FOXplay'in de bulunduğu 4 internet sitesine 72 saat süre tanımıştı.

Anlaşmaya varıldı

Anlaşmaya varıldı

Sabah gazetesinden Burak Çelik'in haberine göre, Türkiye'de temsilciliği olmayan İsveç merkezli Spotify'ın Stockholm'deki birimiyle temasa geçen RTÜK yetkilileri, firmadan olumlu geri dönüş aldı.

Buna göre, Spotify yayın lisansını alacak. Türkiye'deki pazar payını kaybetmek istemeyen Spotify ayrıca Türkiye'de temsilcilik de açacak.

Ayrıca bakınız 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
52
20
15
5
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
G. B.

Umarım bu temsilcilik olayından dolayı devlet Spotify ödemelerine TRT vergisi, özel iletişim vergisi, zart vergisi, zurt vergisi ekleyip de çılgın fiyatlara ... Devamını Gör

Hector Hector

vergi olacak elbette ama umarım öyle abartılı bir şeyler olmaz. facebook falan yüzde 18 ekledi uzun süredir. Yine öyle bir şey olur gibi.

Pasif Kullanıcı

Yorumlarımı silen editör ve onedio ya teşekkür ederim çok duyarlısınız. Adama böyle paşa paşaaaaaa o lisansı aldırırlar, temsilciliği açtırırlar ve parayı ö... Devamını Gör

Ahmet Ökdem

onedio da ilk defa adam gibi yorum gördüm

Dean Winchester

Olm bir an korktum o kadar para verdik podcast dinliyoruz sonuçta.