Görüş Bildir
Haberler
Ankara Saldırısıyla İlgili 11 Gözaltı

Ankara Saldırısıyla İlgili 11 Gözaltı

Onedio Medya
14.03.2016 - 15:00 Son Güncelleme: 14.03.2016 - 16:06

Bugün öğlen saatlerinde Kızılay'daki saldırıda kullanılan bombalı araçla ilgili Şanlıurfa'da 4 kişinin gözaltına alındığı bildirilmişti. Akşam saatlerinde tedavi altında bulunan yaralıları ziyaretinin ardından konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu ise şu ana kadar 11 kişinin gözaltına alındığını söyledi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anadolu Ajansı'nın güvenlik kaynaklarından aldığı bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Ankara'daki patlamada kullanılan aracın, Şanlıurfa'da galeriden satın alındığı bilgisine ulaştı.

Bunun üzerine Cumhuriyet Caddesi'ndeki iş yerine düzenlenen operasyonda M.A.D, N.B, İ.D. ve A.D. gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri alınan şüpheliler, işlemlerinin ardından Ankara'ya götürülecek.

Davutoğlu: 11 kişi gözaltında

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara İbn-i Sina Hastanesi'nde tedavi altında bulunan yaralıları ziyaretinin ardından bir basın toplantısı düzenledi. Davutoğlu, saldırıyla ilgili şu ana kadar 11 kişinin gözaltına alındığını söyledi.

Saldırı sonrasında Reuters’e konuşan bir güvenlik yetkilisi, bomba yüklü aracın Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinden geldiğini söylemişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
itsasin

1 ay arayla başkentin merkezinde bomba patlarmı?nerede görülmüş duyulmuş? birkaç piç işini yapmadığı için insanlar ölüyor.

Alekta Movik

Terör, insanları korku ve infiale sürükleyip, ayrıştırmak için gündeme gelmeyi hedefleyen lanet bir şeydir. Devlet yetkilileri çıkıp teröre lanet ediyor, muh... Devamını Gör

Biz hic bir seymisiz onu gosterdiniz ne asker, ne ozel harekat, ne polis, ne vatandas , ne Istihbarat servisi hic bir seyimiz yokmus daha dogrusu hepsi bokta... Devamını Gör

Core I

ulan araba çalıntıymış zaten. çalındığı gün diyarbakır'a götürülmüş. bombacı da tutuksuz yargılanıyormuş zaten. ulan arabayı yakalayamadınız. bombacıyı da ... Devamını Gör