Görüş Bildir
Haberler
Ankara Numune Hastanesi'nde Korkutan Yangın

Ankara Numune Hastanesi'nde Korkutan Yangın

Ankara'daki Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Ekiplerin müdahalesi sonucu yangın büyük ölçüde kontrol altına alınırken ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı açıklandı. Yangın nedeniyle 100'e yakın hastanın da başka bölümlere nakledildiği belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anadolu Ajansı'nın verdiği bilgiye göre, Altındağ'da Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin B Bloku'nun çatı katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

100'e yakın hasta başka bölümlere nakledildi

Sağlık Bakanlığı, Beyin Cerrahi ve Üroloji servislerindeki 100'e yakın hastanın, yangın nedeniyle hastane içerisindeki başka bölümlere nakledildiğini açıkladı. 

Yangının büyük oranda kontrol altına alındığı belirtilen Bakanlık açıklamasında, 'İhtiyaç duyulması halinde hastaların çevredeki hastanelere nakilleri sağlanacaktır' denildi.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Dünyanın en komik sigara olayı ülkemiz yaşanıyor. Bütün hastanelerin önünde sigara içiliyor. Doktorlar sigara için mola veriyor. Sigara sıradan bir şeymiş gi... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Hiç sıkıntı degil bir cami yada avm yapıştırırlar çok güzel oldu tamam

luabuci

Geçmiş olsun ya şu hastaneleri trafiksiz toptan yepisyeni binalarla başka bir yerde toplasanız da insanlar damı akmayan, çürümemiş, kaçağı olmayan yeni bina... Devamını Gör