Görüş Bildir
Haberler
Ankara, İstanbul ve İzmir Belediye Başkanlarından 'Panik Yapmayın' Mesajı: 'Gıda Sıkıntısı Yaşanmayacak'

Ankara, İstanbul ve İzmir Belediye Başkanlarından 'Panik Yapmayın' Mesajı: 'Gıda Sıkıntısı Yaşanmayacak'

İçişleri Bakanlığı'nın 31 ildeki sokağa çıkma yasağı kararıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Ankara, İstanbul ve İzmir belediye başkanları yasak boyunca vatandaşların gıda sıkıntısı yaşamamaları için önlemlerin alındığını duyurdu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş karara ilişkin şunları söyledi:

'Kıymetli hemşehrilerim, Ankara Büyükşehir Belediyemize bağlı Halk Ekmek fabrikamız iki gün boyunca üretim yapmaya ve bayiilere dağıtıma devam edecektir. Lütfen panik yapmayın, endişe etmenize gerek yok, bu karar hepimizin sağlığı için. Merak etmeyin.

'Değerli Ankaralılar, Ankara Valiliği ile irtibat halindeyiz. Ekmek dahil tüm acil ihtiyaçlarınız için Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden geleni yapacağız. Lütfen evlerinize dönün, biz sizin için görev başında olacağız.'

İmamoğlu: Halk Ekmek ve Hamidiye Su %100 üretime geçti

İmamoğlu: Halk Ekmek ve Hamidiye Su %100 üretime geçti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da şu açıklamayı yaptı:

'11 Nisan Cumartesi itibariyle İBB'nin tüm hizmetleri sokağa çıkma serbestisi olanlar için devam edecek. Halk Ekmek ve Hamidiye Su yüzde 100 üretime geçti. İBB, tüm İstanbul'un gıda ihtiyacına yetecek kapasitededir. Halkımız sakin olsun ve güvende hissetsin. Lütfen herkes evine dönsün.'

İmamoğlu bu açıklamasından önce yasa kararının ansızın alındığını ve kendilerinin bilgilendirilmediğini söylemişti 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tunç Soyer: Kimseyi ekmeksiz bırakmayacağız

Tunç Soyer: Kimseyi ekmeksiz bırakmayacağız

İzmir Büyükşehir Belediye Bakanı Tunç Soyer ise Twitter'dan, 

'Haftasonu sokağa çıkma yasağı nedeniyle İzmirli hemşehrilerimiz hiç endişelenmesin. İzmir Büyükşehir Belediyesi görevinin başındadır. Belediye’nin tüm olanakları İzmirlinin emrindedir. Halk Ekmek Fabrikası tam kapasite ile çalışacak. Kimseyi ekmeksiz bırakmayacağız' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
81
25
3
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ilker Ilerler

Durum sadece yemek ya da ekmekten ibaret değil benim için. Ben evde aç da otururum 2 gün. Evde bebeği olan var yaşlısı hastası olanlar da var. Bunlar içinde ... Devamını Gör

Jey

Ya elbette ihtiyaçlarınızı karşılayacaksınız kardeşim. Ne olacak? Açlıktan ölün ama evde kalın denilecek hali yok ya kimsenin. Gereksiz panik yapmayın.

Turgay Tiryaki

halkımızdaki bitecek bitecek algısı yok mu

Pasif Kullanıcı

onu da yasaklarlar yada bi sınır getirirler. hayata tutunmaya çalıştığımız bu günlerde el attığımız yer bunların mahrem yerleri oluyor.