Görüş Bildir
Haberler
Ankara'da Silahlı Çatışma: 3'ü Polis 4 Yaralı

Ankara'da Silahlı Çatışma: 3'ü Polis 4 Yaralı

Ulaş
06.09.2014 - 10:40
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Girdikleri evden çaldıkları 2 adet silahla ateş eden hırsızlar, 2'si ağır 3 polisi yaraladı. Çatışmada bir hırsız yaralanırken diğer zanlıyı yakalamak için polis çalışmalarını sürdürüyor.

Altındağ ilçesi Örnek Mahallesi 675 Sokak C 14 Blok'taki bir daireye giren 2 hırsız, o sırada uyanan ev sahibi

ile boğuşmaya başladı. Ev sahibinin ruhsatlı 2 silahını da çalan hırsızlar, ihbar üzerine olay yerine gelen polis memurlarına ateş etmeye başladı. Çıkan çatışlamada 2'si ağır 3 polis memuru yaralandı. Çıkan çatışmada yaralanan hırsız B.K. ambulansla Gazi Hastanesi'ne götürüldü. 3 polis memuru omzundan ve karnından silahla vurularak yaralandığı öğrenildi. Yaralı polisler, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Dışkapı Yıldırım Beyazıt ve Ankara Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Polislerden ikisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Meslektaşlarının yaralı durumunu gören bir polis fenalaştı. Polisi diğer meslektaşları sakinleştirdi. Yaralı bir polisin ambulansa bindirilirken kendisine yardım eden meslektaşlarını sakinleştirmeye çalışması dikkat çekti.

Sokağa giriş çıkışlar kapatılırken çatışmanın yaşandığı alana emniyet şeridi çekildi. Sokak üzerinde boş kovanlar tespit edildi. Çatışma sonrası kaçan diğer hırsız T.K'yı yakalamak izin polis çalışma başlattı. Hırsızların eve balkondan girdikleri, evdeki 2 cep telefonu ve 90 lira para ile 2 adet silahı çaldıkları belirlendi.

Tahsin GÜNER / ANKARA (DHA)

Kaynak: http://www.dha.com.tr/ankarada-ornek-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0