Görüş Bildir
Haberler
Ankara'da 20 Sokak Hayvanını Zehirleyerek Öldüren Kasap Serbest Bırakıldı

etiket Ankara'da 20 Sokak Hayvanını Zehirleyerek Öldüren Kasap Serbest Bırakıldı

Ankara'nın Sincan ilçesinde 6 köpek ve 14 güvercini zehirli tavuk eti vererek öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan kasap İsmail K., suçunu itiraf etti. Sanık çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Geçen salı günü Sincan'da Menderes Mahallesi'nde bulunan Nacip Fazıl Parkı'nda bulunan hayvanları beslemek için gidenler, 2 sokak köpeğinin yerde kıvrandığını gördü. 

Veteriner kliniğine götürülen köpekler kurtarılamadı. Bir gün sonra aynı parkta 4 köpek ve 14 güvercinin de aynı şekilde telef olduğu belirlendi. Yapılan incelemede köpekler ve güvercinlerin zehirli tavuk eti verilerek telef edildiği belirlendi.

Hayvanları zehirleyen tespit edildi

Hayvanları zehirleyen tespit edildi

Bölgedeki hayvanseverlerin şikayeti üzerine polis, çalışma başlattı. Görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda yapılan araştırmada hayvanları, kasaplık yapan evli ve 2 çocuk babası İsmail K.'nın zehirlediği belirlendi. 

Gözaltına alınan İsmail K.'nın salı akşamı saat 20.40 sıralarında park içinde bulunan kameriyenin kenarına siyah poşet içinden çıkardığı etleri bıraktığı ve bunları yiyen hayvanların zehirlendiği saptandı.

Fare zehri vermiş

Fare zehri vermiş

İsmail K., polisteki sorgusunda da kasap olarak çalıştığı Ayaş'taki dükkanda iş yerine sürekli giren farelerin öldürülmesinde kullandıkları adını bilmediği beyaz renkte toz zehri tavuk ve kırmızı et parçalarına karıştırarak hayvanlara verdiğini itiraf etti. İsmail K., kendisi ve çocuklarının sokak köpeklerinden korktuğu için eylemi gerçekleştirdiğini de söyledi.

Serbest kaldı

Serbest kaldı

İsmail K., sorgusu ardından adliyeye sevk edilirken, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ankara'da 16 köpeği zehirleyerek öldüren 3 kişi, geçtiğimiz günlerde 10'ar yıl hapis cezasına çarptırılmıştı 👇

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
338
124
43
12
12
10
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
unfathomable

Bu ülkede neden tutarlılık yok? Adalet bile adamına göre; buna adalet denirse tabi!

pofuudk20

BUNU YAPANIN DA BU HABERE GÜLME EMOJİSİ KOYANIN DA ALLAH BELASINI VERSİN ÇOCUKLARI GEBERSİN İNŞALLAH HAYVANA ZARAR VEREN KATİL OROSPU ÇOCUKLARI ARAMIZDA DOLA... Devamını Gör

Teoman Kutalmis

cocuklari gebersin nasil bir laftir ne farkin kaldi o adamdan ruh hastasi pislik

Mehmet Tek

Ya daha bir kaç gün önce 16 köpeği zehirlediler diye 3 kişi tutuklanmadı mı? Bu niye serbest kalıyor? Ömrümde bu kadar rezil bir hukuk sistemi görmedim. Hang... Devamını Gör

bencebence_0607

Takım elbise giymiştir.